Aparate dentare metalice

BUCURESTI - 14 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Simți că dinții tăi nu sunt destul de drepți precum ar trebui să fie? Ești îngrijorat de efectul potențial pe care această afecțiune îl poate avea asupra sănătății tale orale și generale? Tratamentele ortodontice pot fi soluția preocupărilor tale.

Cu ajutorul aparatului dentar metalic, vei reuși să obții un zâmbet mai drept și mai sănătos. Clinica stomatologică Velvet Dental București oferă tratamente ortodontice complete, pornind de la alinierea dinților precum și rectificarea ocluziei (mușcăturii).

Componentele aparatelor dentare metalice 

Aparatele dentare metalice pot fi considerate cea mai clasică formă de îngrijire ortodontică. Aceste dispozitive dentare implică utilizarea de brackeți, a unui arc metalic și câteva elemente elastice pentru a promova alinierea și îndreptarea dinților.

Brackeții sunt realizați din oțel inoxidabil și se lipesc pe suprafața dintelui. Sârma unește brackeții și aplică forța necesară pentru a încuraja deplasarea dinților în poziția corectă și pentru a reduce malocluzia, în vederea obținerii unei danturi sănătoase.

Beneficiile aparatelor dentare metalice

Deși aceste aparate tradiționale metalice au avut întotdeauna conotații negative pentru aspectul lor, aceste dispozitive au evoluat de-a lungul timpului! Sunt considerate a fi mai confortabile ca niciodată, iar brackeții sunt mai mici decât erau înainte.

Avantajele alegerii aparatelor dentare metalice pot include:

- creșterea încrederii în sineaparate dentare confortabilepersonalizare cu elastice colorate

- promovarea sănătății și igienei orale

- rezultate obținute adesea într-un interval de timp mai scurtdantură dreaptă și sănătoasă

Este important să conștientizăm că rezultatele vor varia în funcție de fiecare pacient în parte și în funcție de sănătatea orală și generală a acestuia. Toate tratamentele ortodontice trebuie abordate cu o înțelegere realistă a procesului, precum și cu așteptări rezonabile pentru rezultate.

Ești un candidat bun?

Aparatele dentare metalice reprezintă o soluție tradițională ortodontică și poate opta pentru acest tratament orice persoană preocupată de poziționarea corectă și naturală a dinților. 

Aparatele metalice pot fi deosebit de atrăgătoare pentru adolescenți, deoarece elasticele colorate permit personalizarea aspectului, promovându-le, astfel, și stilul personal. Adulții pot beneficia, de asemenea, de aceste dispozitive ortodontice, dar se pot simți mai vizibile decât în cazul altor aparate dentare. 

O consultație cu unul dintre ortodontiștii cu experiență ai Clinicii Velvet Dental București este un prim pas esențial. În timpul vizitei, se va efectua un examen oral și vor fi discutate preocupările, preferințele și experiențele pacientului. Acest lucru va ajuta fiecare pacient să determine dacă aparatul dentar metalic este cea mai bună soluție pentru acesta, precum și să ajute la dezvoltarea planului personalizat de tratament. 

Ești pregătit să acționezi cu privire la problemele tale ortodontice? Contactează astăzi Clinica Stomatologică Velvet Dental și programează-ți consultația pentru a afla mai multe despre aparatele dentare metalice!

Un zâmbet sănătos este rezultatul grijii pe care ne-o acordăm nouă și igienei noastre dentare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/top-on-web-srl/aparate-dentare-metalice