AVANTAJELE PILOTELOR DE LÂNĂ ÎN SEZONUL RECE

Timisoara - 4 decembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Lâna este o fibră naturală izolantă excepțională, utilizată de mii de ani. O pilotă de lână de oaie este izolantă termic și ușoară și oferă o căldură sănătoasă gratie proprietăților naturale ale lânii.

Lâna este o fibră naturală vie și acționează ca o a doua piele, lăsând să respire corpul. Aceasta oferă un somn plăcut și un confort sporit.

Care este diferența între pilotele de lână și cele cu puf de gâscă sau poliester?

Pilotele sintetice sau cu puf de gâscă sunt produse izolatoare, încălzesc corpul și nu eliberează căldură. Acest lucru este în regulă atunci când intrăm în pat pentru prima dată, dar apoi, în timpul nopții, temperatura corpului nostru scade pe măsură ce intrăm într-un somn profund. Acești izolatori ne ridică temperatura corpului, astfel încât fie ne trezim complet în timpul nopții, fie ne agităm în mod constant și ne schimbăm pozițiile de somn pentru a ne răcori. Apoi mergem din nou la culcare și repetăm​​procesul de încălzire. Acesta nu este un somn natural și previne somnul profund esențial, necesar regenerării celulare și care ne ajută corpul să lupte împotriva bolilor.

Lâna este un regulator de temperatură.

Lâna este de fapt un regulator, nu un izolator. Reglează temperatura corpului la fel ca la oi. Când este prea cald, lâna transferă căldura, în principal sub formă de umiditate, din corpul nostru afară și când este rece o păstrează.

O pilotă de lână este natural hipoalergenică și antibacteriană. Lâna reușeste să inhibe creșterea mucegaiului și dezvoltarea acarienilor care provoacă majoritatea reacțiilor alergice.

O pilotă de lână este respirabilă și izolează bine căldura. Aceasta transportă umiditatea spre exteriorul așternutului și menține o temperatură constantă la interior pentru a ne permite un somn confortabil pe tot parcursul nopții.

Lâna are proprietatea de a rezista în mod natural la foc, prin urmare în compoziția unei pilote de lână nu sunt adăugate substanțe chimice și produse ignifuge.

Lâna este 100% biodegradabilă. Din punct de vedere tehnic, dacă dorim să aruncăm plapuma de lână la groapa de gunoi, aceasta s-ar descompune destul de natural în materie organică. Nu că am vrea vreodată să facem asta, evident.

În concluzie, o pilotă de lână este o pilotă de lână 100% naturală. Pilotele de lână pe care le puteți găsi pe Conforter sunt produse premium, de foarte bună calitate și la un preț accesibil. În opinia noastră, un produs esențial când vine vorba despre un somn de calitate în sezonul rece.