Beneficii ale procedurii de mărire buze

BUCURESTI - 25 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Buzele mai pline și mai senzuale rămân în trend, iar această tendință de înfrumusețare continuă să domine în social media. Din punct de vedere estetic și medical, procedura de mărire buze s-a îmbunătățit mult în ultimii ani. Astăzi, umpluturile dermice pe bază de acid hialuronic au devenit ”standardul de aur” în domeniul estetic și oferă o soluție rapidă și sigură pentru obținerea unor buze cu volum și cu aspect neted. Nu sunt necesare intervențiile chirugicale și perioada de recuperare este scurtă.

Marirea buzelor cu acid hialuronic

Perfecțiunea în injecțiile cu acid hialuronic pentru marire buze se traduce prin componentele lor de volumizare. Acidul hialuronic se găsește în mod natural în organism, dar pe măsură ce îmbătrânim, începe să se diminueze semnificativ, provocând linii fine și riduri, piele lasată și fără elasticitate.

Ca umplutură dermică, este considerat o soluție ”minune” care ajută la reținerea apei și care asigură hidratarea fibrelor de colagen și elastină. Atunci când acidul hialuronic este injectat în buze, rezultă o plinătate netedă, care este rezistentă la umflături. Unul dintre cele mai populare materiale de umplere a buzelor este Juvederm.

Rezultate rapide și spectaculoase

Dacă ești nerăbdătoare să îți schimbi look-ul și să ai buze mai voluptoase, nu va trebui să aștepți mult. Multe femei se bucură de rezultate îndelungate, de până la 12-18 luni . Injectarea buzelor cu acid hialuronic este temporară, dar buzele rămân pline timp de câteva luni. Injectabilul este descompus treptat de corp și absorbit.

Frumusețe în echilibru

Buzele mai pline și mai senzuale oferă mai multă simetrie caracteristicilor faciale, iar pentru multe femei, acest tratament cosmetic rapid și simplu reprezintă, de asemenea, un boost real de încredere. Pentru majoritatea femeilor, îmbătrânirea generală adesea subțiază sau dezumflă buzele. Injectarea buzelor cu acid hialuronic poate restabili volumul pierdut și adaugă contur buzelor. Buzele voluptuoase oferă, de asemenea, frumusețe în echilibru.

Contactați-ne pentru a obține mai multe informații

Tratamentele și procedurile estetice de astăzi prezintă substanțe sigure și cu acțiune rapidă de care clientele din cadrul Clinicii Pogany se bucură cu adevărat. Mărirea buzelor este o alegere preferată și o tendință fierbinte la nivel global. Clinica Pogany se mândrește cu faptul că și-a ajutat clientele să își atingă obiectivele personale de frumusețe.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/top-on-web-srl/beneficii-ale-procedurii-de-marire-buze