Beneficiile centralelor termice de la ekoinstal.ro

BUCURESTI - 29 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Energie

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să te trezești într-o casă călduroasă fără să fii nevoit să aștepți după dispozitivele electrice să producă suficientă căldură pentru a menține o temperatură plăcută în fiecare dimineață?

Citește mai departe și află de ce centralele termice reprezintă o soluție mai potrivită pentru casa ta și cum acestea îți pot oferi o încălzire excelentă, fără prea mare efort!

Economisești bani

Centrala termică, una dintre cele mai accesibile sisteme de încălzire a locuinței, atunci când este utilizată în mod eficient, poate garanta reducerea costurilor de facturare pe tot parcursul anului. Actualizarea unei centrale termice existente ar putea reduce până la 30% din factura anuală de gaz.

Centralele moderne cu condensare, clasificate A, cu control de încălzire sunt mult mai eficiente decât centralele termice mai vechi. Deși pot exista excepții, cum ar fi în zonele fără conexiuni principale ale gazului, centralele termice pe gaz sunt de obicei mai convenabile ca preț decât cele electrice sau pe bază de lemn-peleți și petrol lampant.

Mai bune pentru sănătatea ta 

Centralele termice sunt cunoscute pentru a ajuta la prevenirea diverselor probleme de sănătate, cum ar fi hipotermia, astmul, bronșita, atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale.

Centralele termice ne protejează sănătatea, gospodăria și bunurile, reducând condesul și creșterea mucegaiului, care sunt, în mod normal, o mare problemă cu radiatoarele.

Prietenoase cu mediul înconjurător

Nu numai că încălzirea cu centrală termică ajută la reducerea costurilor de facturare, dar poate reduce și emisiile de dioxid de carbon și, prin urmare, ajută mediul înconjurător. 

În comparație cu încălzirea cu centrală pe lemne și petrol, centralele termice pe gaz produc emisii semnificativ mai puține. Prin urmare, este nu numai mai ecologică, ci și mai curată.

Centralele termice pe gaz emit apă și dioxid de carbon și, în consecință, nu necesită întreținere regulată, cum ar fi curățarea atât a încălzitorului, cât și a coșului reziduurilor de ardere. 

Control eficient și funcționalitate ridicată 

Centralele termice de la ekoinstal.ro sunt complet controlabile folosind un cronometru, un termostat de cameră și robinete termostatice de radiator, astfel încât să putem seta fiecare cameră la o temperatură diferită sau să programăm cronometrul la un anumit timp.

Toate aceste funcționalități pentru a ne putea trezi într-o casă călduroasă și pentru a ne bucura de apă caldă în fiecare zi. 

EKOINSTAL, pentru confortul casei tale!