Beneficiile Invisalign

BUCURESTI - 12 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in SanatateDinții sunt importanți pentru toată lumea, deoarece nu sunt doar o caracteristică estetică importantă, ci sunt și instrumente imperative pentru a mânca, mesteca și chiar pentru a afișa un zâmbet frumos. Dar, atunci când dinții sunt nealiniați sau strâmbi, aceștia devin mult mai greu de curățat.

 

Medicul ortodont de la clinica stomatologică Velvet Dental București ne informează că atunci când igiena dentară nu se face corect corespunzător, acest lucru poate provoca vătămări grave dinților, de la boli ale gingiilor până la carii și multe alte probleme dentare. Din fericire, medicina dentară de actualitate are o serie de tratamente pentru îndreptarea dinților, iar cea mai modernă soluție este aparatul dentar Invisalign.

 

Ce este Invisalign?

 

Invisalign este o „gutieră” complet transparentă care purtată peste dinți, ajută la îndreptarea acestora. Acest aparat dentar invizibil, spre deosebire de cele tradiționale, poate fi îndepărtat atunci când vei dori să consumi alimentele și băuturile preferate. Acest lucru face curățarea dinților să fie mai ușoară și ajută la menținerea sănătății dinților.

 

Aspect îmbunătățit

 

Brackeții tradiționali din metal sunt mari și ușor de observat. Acest lucru afectează mai mult sau mai puțin aspectul fizic al unei persoane. Cu toate acestea, în cazul Invisalign, acesta îndreaptă dinţii folosind o serie de aliniatori detaşabili aproape invizibili, care sunt adaptaţi special la dinţii fiecărui pacient în parte.

 

Confortabil

 

Aparatul dentar Invisalign este ușor de manipulat și poate fi îndepărtat ori de câte ori este necesar - spre deosebire de aparatele tradiționale din metal, care odată fixate au nevoie de ajutor profesional pentru a fi înlăturate.

 

Mai sigur

 

Invisalign este, de asemenea, mai sigur de utilizat, deoarece este fabricat dintr-un material moale și transparent. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la zgârieturi sau alte deteriorări ale dinților cauzate de brackeții metalici.

 

Durată

 

De obicei, tratamentul cu brackeții metalici poate dura până la 3 ani pentru o aliniere completă a dinților. Cu toate acestea, cu Invisalign, poți obține o dantură puternică și sănătoasă în mai puțin de un an.

 

Nicio surpriză

 

Tratamentul Invisalign este computerizat și, prin urmare, vei avea o idee clară despre ce se va întâmpla. Nu trebuie să îți faci griji pentru rezultate neașteptate sau pentru aspectul tău atunci când porți Invisalign.

 

Asigură-te că ai un zâmbet frumos și lasă-i pe cei din jurul tău să admire acest lucru. Bucură-te de dantura ta puternică și sănătoasă și programează-te acum la clinica stomatologică premium Soladent București!