Beneficiile Rinoplastiei

BUCURESTI - 23 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Este o concepție greșită comună că oamenii apelează la proceduri din chirurgia plastică numai din motive pur cosmetice. Există multe proceduri care, pe lângă crearea unui aspect fizic plăcut, vin și cu beneficii medicale foarte importante.

Rinoplastia este un exemplu perfect în acest sens, deoarece oferă o serie de bonusuri surprinzătoare pentru sănătate care pot afecta modul în care funcționează corpul tău, indiferent dacă dormi sau ești treaz.

Te ajută să respiri mai bine

Nasul nu este doar unul dintre punctele focale mai proeminente de pe fața noastră, ci servește, de asemenea, funcția importantă de reglare a fluxului de aer, în cooperare cu gura. În plus, nasul este responsabil pentru simțul mirosului și contribuie în mare măsură la simțul gustului. Dincolo de modificarea aspectului fizic al nasului, rinoplastia schimbă funcționarea interioară a nărilor pentru a ajuta respirația.

Corectează deviația de sept

Rinoplastia poate fi folosită pentru a trata persoanele cu un sept deviat. Acest lucru se întâmplă atunci când cartilajul și osul care separă nările este în afara centrului, ceea ce duce la probleme de respirație. Medicii specialiști în chirurgie plastică și estetică sunt capabili să realinieze această parte importantă a nasului și, deși este total invizibilă, poate avea un impact semnificativ asupra respirației.

Te ajută să dormi mai bine

Un rezultat natural al problemelor de respirație este dat de calitatea slabă a somnului. Apneea de somn este una dintre cele mai grave condiții și poate duce la o serie de probleme grave de sănătate. Indiferent dacă este vorba despre o problemă la fel de gravă, sau de un sforăit puternic, rinoplastia poate ajuta la modificarea pasajelor aeriene din nas pentru a ajuta la reducerea acestor riscuri.

Reduce problemele sinusale și repară

Unele persoane suferă de iritații ale sinusurilor din cauza unei infecții nazale. Adesea, rinoplastia este singura soluție pentru astfel de probleme.

În cazul unei fracturi nazale, există o varietate de efecte secundare care pot afecta negativ viața. Un chirurg iscusit va putea să alinieze nasul în mod corespunzător, restabilind toate funcțiile sale importante și făcându-l să arate la fel de bine ca înainte.

Pe Beperfect.ro ai toate informațiile legate de toxina botulinică, acid hialuronic, mărire buze, chirurgia sânului, implant mamar, chirurgia plastică și chirurgia estetică.