Botox pentru fiecare perioada de viata

BUCURESTI - 4 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Procedura cosmetică bazată pe Botox nu mai este rezervată doar pentru celebrități sau soții bogate, fiind acum cunoscută și acceptată ca o procedură accesibilă minim-invazivă, cu rezultate spectaculoase. Astăzi, pacienții mai tineri optează pentru aceste proceduri injectabile ca măsură preventivă, precum și ca tratament pentru semnele de îmbătrânire prematură. Când putem opta pentru procedura cosmetică bazată pe Botox și care îi sunt cele mai bune caracteristici pe măsură ce îmbătrânim? Află mai departe.

Pentru toată lumea care se gândește să opteze pentru Botox

Botox-ul este aprobat de FDA (Food and Drug Administration) ca un tratament sigur și eficient pentru pacienții cu vârstele cuprinse între 18 și 65 de ani. Alcătuit din toxina botulinică, Botox-ul paralizează temporar mușchii vizați prin blocarea impulsurilor nervoase care declanșează contracțiile. După eliberarea mușchilor, ridurile se înmoaie și dispar. Oprirea expresiilor repetitive va împiedica formarea liniilor faciale. Beneficiile complete ale Botox-ului vor apărea la aproximativ două săptămâni după procedurile injectabile și vor dura aproximativ trei până la șase luni.

La 20 de ani

Pentru a preveni formarea ridurilor, unii medici pot recomanda folosirea Botox-ului la pacienți cu vârsta între 25-30 de ani. Această procedură cosmetică reduce supraexprimarea musculară facială și "antrenează" mușchii fetei să nu se miște la fel de mult, prevenind astfel formarea liniilor și ridurilor într-o manieră profilactică (preventivă).

Expertiza în aplicații este esențială, atât în ​​ceea ce privește cantitatea utilizată, cât și metoda de injectare, pentru a preveni efectul de "față înghețată".

La 30 de ani

Acesta este momentul în care mulți dintre noi începem să ne observăm liniile fine care se formează între sprâncene și în jurul ochilor. Botox-ul poate ”înmuia” sau chiar șterge aceste tipuri de linii. Apoi devine doar o problemă de întreținere.

La 40 de ani

În această perioadă de viață, pielea devine mai subțire, iar ridurile sunt mai evidente, unele fiind deja ”gravate” în piele de ani de zile. Dacă ai 40 de ani și dorești să optezi pentru procedura cosmetică bazată pe Botox, aceasta încă poate trata și netezi liniile de încruntare dintre sprâncene, ridurile de pe frunte și cutele din jurul ochilor. De asemenea, în acest moment, procedurile injectabile strategice pot "ridica" literalmente sprâncenele și pot într-adevăr deschide zona ochilor.

50 de ani de acum încolo

Botox-ul este încă benefic pentru a netezi liniile orizontale de-a lungul frunții și liniile de încruntare dintre sprâncene, împreună cu cele din jurul ochilor și cele din jurul gurii. În acest moment, poate deveni benefic și pentru ridurile din jurul gâtului. Însă, poate deveni mai dificil pentru pacienți să experimenteze aceleași rezultate obținute la o vârstă mai fragedă, din cauza pielii faciale laxe. 

Sunt Dr. Bortolini Alin, medic specialist chirurgie plastică și estetică, fondatorul conceptului de frumusețe integrată Be Perfect Bucuresti și te aștept să îmi spui ce dorești să modifici sau să îmbunătățești la tine!

Taguri: botoxbeperfect
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/top-on-web-srl/botox-pentru-fiecare-perioada-de-viata