Buze pline si frumoase cu acid hialuronic

BUCURESTI - 10 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Buzele pline și frumoase sunt epitomul senzualității, iar mărirea buzelor cu acid hialuronic propune femeilor de pretutindeni o soluție eficientă și sigură de frumusețe.

Acidul hialuronic ajută la volumizarea buzelor care sunt prea subțiri, reducerea ridurilor din jurul gurii și la îmbunătățirea conturului buzelor. Acest lucru creează o armonie mai bună între buze și celelalte trăsături faciale. La Clinica Pogany, cheia unei proceduri reușite de mărire a buzelor este de a menține conturul și echilibrul adecvat între buzele superioare și cele inferioare.

Sunt procedurile injectabile sigure?

Răspunsul scurt este: Da. Procedurile injectabile pentru mariri de buze din ziua de azi constau în acid hialuronic, o substanță care apare în mod natural în organism. Întrucât acidul hialuronic este produs de corpul nostru - deși în cantități mai mici, mai ales pe măsură ce îmbătrânim - este foarte bine acceptat de organism. Și nu este folosit doar pentru mărirea buzelor, această substanță se poate folosi pentru netezirea ridurilor, refacerea volumului pomeților și eliminarea liniilor verticale formate pe partea laterală a gurii. Acidul hialuronic are proprietatea unică de a păstra de 1000 de ori greutatea proprie în apă și este, prin urmare, un fel de super-produs-minune al tratamentelor estetice.

Care sunt efectele pe care le pot avea buzele în urma procedurilor injectabile cu acid hialuronic?

Procedura de mărire a buzelor efectuată de un medic specialist în chirurgie estetică poate avea următoarele efecte asupra buzelor:

- Refacerea volumului buzelor mici sau subțiri.

- Definirea conturului și formei buzelor (în cazul buzelor mai pline).

- Remodelarea liniilor de buze, liniilor de ruj.

- Corectarea colțurilor orientate în jos ale gurii.

Procedurile injectabile moderne îmbunătățesc forma naturală a buzelor și oferă simetrie feței pentru un aspect mai tânăr și mai vesel. Îmbunătățirea volumului în cazul buzelor subțiri poate echilibra fața și poate crea un aspect mai neted și mai feminin pentru femei. Acidul hialuronic ajută și la îmbunătățirea liniilor de ruj sau liniilor de buze care se formează în jurul gurii.

Cât durează rezultatele procedurii de mărire a buzelor?

Efectul procedurile injectabile utilizate în ziua de astăzi durează aproximativ șase luni. Mărirea buzelor cu acid hialuronic este cu atât mai eficientă cu cât este mai frecvent efectuată. Buzele mai volumionoase pot dura mai mult timp dacă sunt întreținute în mod corect.

Echipa Centrului de Excelență POGANY pune în slujba ta eficiența și rigoarea medicală îngemănate cu viziunea și sensibilitatea artistului pentru a plămădi frumusețea pe care ți-o dorești.