Călătoriile mele vs. vacanțele clienților mei

BUCURESTI - 7 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Un mix care atrage cititorii blogurilor de travel

Mi-am dorit foarte mult ca blogul meu de travel, ANCAPAVEL.RO https://ancapavel.ro/ să fie o sursă de inspirație cât mai vastă și consistentă pentru toți iubitorii de vacanțe. Așa că am considerat că cea mai bună variantă este să îți povestesc despre experiențele mele de călătorie, în primul rând.

Secțiunea Călătoriile mele este dedicată călătoriilor în care am fost. Aici îți povestesc despre felurite destinații pe care le-am vizitat. Îți relatez de la fața locului diferite păreri și îți ofer sugestii despre vacanțele în locurile respective, postez fotografii reprezentative și video-uri, astfel încât să îți poți face o părere cât mai clară despre cum ar arăta o vacanță acolo. Dacă acum 15 ani, călătoriile ne puteau surprinde atât plăcut cât și neplăcut, în prezent, orice nevoie am avea este transpusă, mai întâi, într-o căutare pe Google. Este un avantaj major al prezentului, să ne putem inspira din experiențele celorlalți mai înainte de a face o alegere. Ba mai mult, în zilele noastre, problema este să filtrăm, totuși informația. Eu, pe blogul meu de călătorii, pornesc de la ideea că vreau să te inspir, nu neapărat să te conving referitor la anumite destinații sau hoteluri, restaurante, experiențe locale sau alte servicii. Viziunea mea este să îți relatez și dacă îți surâde ceea ce vezi, să mă poți contacta, chiar. 

În al doilea rând, blogul mai are încă un palier la fel de important. Aceste se numește Vacanțele turiștilor mei. Iar aici, vei putea citi relatări, review-uri și vedea materiale diverse cu experiențele din vacanțele clienților mei. Faptul că - inclusiv - comercizliez servicii turistice prin intermediul agenției de turism, reprezintă un avantaj pentru toți ceilalți care sunt interesați de vacanțe. Faptul că numeroși clienți se întorc entuziasmați din vacanțele lor din toate colțurile lumii m-a făcut să împărtășesc cititorilor, cu acordul lor, din minunatele locuri și lucruri pe care le-au văzut și pe care le-au făcut.
Cred, în continuare că acest mix al călătoriilor mele și al vacanțelor celorlalți reprezintă un punct de atracție în rândul cititorilor. Mi-aș dori să aflu cât mai multe din rândul tutror celor care merg în călătorii și să simt că gust din experiențele lor.

Despre blogul de călătorii ANCAPAVEL.RO

Ești în căutarea unei vacanțe deosebite, a unui hotel de calitate sau a unui zbor avantajos?

Dorința mea este ca acest blog să fie o sursă cât mai bună de inspirație pentru tine și să îți pot oferi recomandări de vacanță sau oferte avantajoase ale pachetelor turistice, în cele mai deosebite locații.

Toate călătoriile mele de până acum mi-au adus multe bucurii şi i-au inspirat şi pe alţi oameni, motiv pentru care am decis să împărtăşesc şi mai mult din experienţele mele, dar şi ale turiştilor mei!