Care sunt destinațiile de vacanță cu cele mai frumoase plaje?

BUCURESTI - 10 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism


Când vine vorba de vacanțe de vară, plajele sunt unul dintre cele mai puternice argumente. Mai exact, turiștii vor plaje de calitate iar acest lucru nu ar trebui lăsat la voia sorții. Așa că ar fi foarte indicat să te interesezi în legătură cu acest aspect, înainte de a opta pentru o vacanță anume.

Cele mai frumoase plaje din Lisabona

Portugalia este în capul listei cu cele mai dorite destinații de vacanță din Europa. Foarte multe atracții te vor aștepta în Lisabona iar plajele sunt printre principalele sale atu-uri. Plaja Guincho, plaja Sesimbra, Tamaris sau Adraga sunt foarte cunoscute și merită să le vizitezi. Fiecare cu farmecul său, unele mai pustii altele mai populate, unele cu nisip fin, altele cu relief stâncos. Deci ține minte Lisabona dacă îți dorești un sejur la plajă și cu excursii variate.

Cele mai frumoase plaje din Cipru

Cipru este un loc exotic și foarte cochet. Da, ai auzit bine: exotic. Deși mai toți se gândesc la Thailanda, Mexic sau Maldive, atunci când aud de destinații exotice, eu spun despre Cipru că este o insulă exotică. Cu mulți palmieri, cu plaje sălbatice, relief stâncos, măslini, flori colorate și temperaturi ridicate pe îndelungi perioade, Cipru atrage foarte mulți turiști. Cele mai frumoase plaje din Cipru sunt Nissi Beach, Ayia Napa, Alagadi Beach, Ladies Mile sau Finikoudes.

Cele mai frumoase plaje din Heraklion, Creta

Creta este o destinație senzațională, în special pentru familii cu copii. Iar în orice vacanță ai merge împreună cu cei mici, plajele joacă un rol foarte important. În vacanța ta în Creta, îți poți permite să faci plajă în fiecare zi, în alt loc. Asta pentru că insula are foarte multe plaje frumoase și potrivite pentru fiecare. Atât pentru cei care doresc locuri mai retrase sau mai turistice, cât și pentru cei care vor să exploreze diverse locuri. Cele mai frumoase și cunoscute plaje din Creta sunt Matala, Agia Pelagia, Gouves sau Fodele. Iar pe lângă acestea, mai sunt și altele.

Ești în căutarea unei vacanțe deosebite, a unui hotel de calitate sau a unui zbor avantajos?

Dorința mea este ca acest blog să fie o sursă cât mai bună de inspirație pentru tine și să îți pot oferi recomandări de vacanță sau oferte avantajoase ale pachetelor turistice, în cele mai deosebite locații.

Toate călătoriile mele de până acum mi-au adus multe bucurii şi i-au inspirat şi pe alţi oameni, motiv pentru care am decis să împărtăşesc şi mai mult din experienţele mele, dar şi ale turiştilor mei!