Ce este Invisalign? Descoperirea unei alternative la tradiționalele aparate metalice

BUCURESTI - 22 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Îndreptarea dinților cu Invisalign ar putea fi secretul zâmbetului de la Hollywood pe care întotdeauna l-ai visat.

Este timpul să recunoaștem că dintotdeuna ne-am dorit să arătăm bine. Revista ”Business Insider” spune că oamenii care au un aspect mai plăcut, au o mai mare încredere în sine, au locuri de muncă mai bine plătite și au mai mult succes decât cei care nu au grijă de cum arată. Și când vine vorba de aspect și farmec, Marilyn Monroe a spus-o cel mai bine - "Zâmbetul este cel mai bun machiaj".

Ești unul dintre milioane de oameni care doresc să-și îndrepte dinții, dar care se tem de impactul pe care aparatul dentar tradițional îl poate avea asupra fizionomiei lor? În acest caz, atunci Invisalign ar putea fi cea mai bună soluție oferită de ortodonție.

Ce este Invisalign?

Aici, la Soladent București, suntem mândri să oferim sistemul estetic de îndreptare a dinților fără brackeți, Invisalign - rezultatul a douăzeci de ani de cercetare clinică.

Dacă ești în căutarea unor opțiuni de aparate dentare estetice, Invisalign este alternativa invizibilă la aparatele dentare metalice tradiționale. Invisalign folosește alignere detașabile, care sunt aproape invizibile pentru ochi. Aceste alignere sunt personalizate pentru a-ți îndrepta dinții, dar fără durerea și neplăcerile firelor și brakeților metalici.

Îndreptarea dinților cu Invisalign oferă confort și libertate de mișcare în timp ce corectează dinții nealiniați corespunzător, golurile dintre dinți, aglomerările dentare, ocluziile încrucișate, mușcătura inversă și dinții frontali superiori care ies cu mult în fața celor inferiori. 

Alignerele personalizate sunt generate de calculator pintr-o matriță a dinților - acestea deplasează dinții printr-o serie de mișcări controlate foarte atent. Alignerele invizibile se schimbă la fiecare două săptămâni, pentru o perioadă de până la 18 luni sau mai mult, în funcție de cazul fiecărui pacient în parte.

Rezultatul va fi un zâmbet frumos pe care vei fi fericit să-l arăți. 

Avantaje și beneficii ale aparatelor dentare Invisalign

În calitate de stomatologi care lucrează cu Invisalign în fiecare zi, am remarcat următoarele beneficii:

materialele folosite pentru alignere sunt flexibile, făcându-le confortabile de purtat;alignerele sunt invizibile și subțiri, astfel încât nu va trebui să îți faci griji cu privire la modul în care arată;alignerele ne permit să obținem o mișcare a dinților cu 75% mai previzibilă;Invisalign este un dispozitiv mobil pe care îl poți scoate de fiecare dată când vei dori să mănânci sau când te vei spăla pe dinți;Invisalign este de obicei utilizat împreună cu scanarea digitală 3D, o procedură nedureroasă și non-invazivă, care este mult mai ușoară și mai confortabilă decât cea tradițională a razelor X.

Apelează cu încredere la Clinica Stomatologică Soladent București și află mai multe detalii despre Invisalign, această nouă metodă invizibilă de a-ți îndrepta dinții fără montarea unui aparat metalic pe dinți!