Ce este liftingul corporal si chirurgia conturului corporal?

BUCURESTI - 24 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Chirurgia de reducere a pielii în exces pentru bărbații și femeile care au pierdut o cantitate semnificativă de greutate corporală este, de asemenea, denumită chirurgia conturului corporal sau lifting corporal.

Multe persoane care pierd în greutate după ce suferă ani de zile sau zeci de ani de obezitate, rămân cu numeroase pliuri de piele lăsate care nu pot fi rezolvate prin exerciții fizice. Aceste pliuri ale pielii provoacă probleme posturale și iritații la nivelul pielii și îi determină pe pacienți să se simtă mai puțin mulțumiți de modificările în greutate obținute după o intervenție chirurgicală bariatrică sau alte eforturi de slăbit.

Chirurgia plastică este următorul pas pentru reducerea pliurilor de piele nedorite, a pielii cu aspect creponat, precum și a țesuturilor adipoase distribuite în zone ale corpului, cum ar fi talia, abdomenul / torsul, torsul superior, spatele, sânii, fața, gâtul, brațele superioare și coapsele.

Procedurile cheie pentru lifting-ul și conturul corporal includ:

- Abdominoplastia

- Abdominoplastia extinsă

- Brahioplastia (operația pentru brațe - ridicarea brațelor)

- Lifting de coapse (operația de remodelare și de ridicare a coapselor)

- Mamoplastia de reducţie (reducerea sânilor)

Care sunt avantajele chirurgiei conturului corporal?

- Contur corporal mai ferm şi mai tineresc.

- Elimină pielea nedorită și în exces.

- Redă corpului un aspect mai tonifiat și mai sculptat.

- Redobândirea încrederii în sine.

- Libertate de mișcare și capacitatea de a reveni la activități sau exerciții fizice zilnice.

Ce ar trebui să știți despre lifting-ul corporal și chirurgia conturului corporal?

Timpul exact al procedurii va varia în funcție de tipul de intervenție chirurgicală și dacă intervențiile chirurgicale sunt efectuate împreună sau secvențial. În funcție de nevoile individuale și de rezultatele dorite, chirurgia de reducere a pielii în exces este personalizată în totalitate. Procedurile individuale pot fi combinate pentru a permite minimizarea timpilor de recuperare și reducerea costurilor spitalicești.

Chirurgul plastic ales vă va sfătui spre cea mai bună abordare chirurgicală și împreună veți explora opțiunile posibile atunci când va veni vorba de combinarea procedurilor de reducere a pielii.

Cu o bogată experiență și pregătire, chirurgii plastici specialiști din cadrul Clinicii Chirugie Estetica bucuresti Pogany sunt dedicați celor mai bune practici de îngrijire și educare a pacienților, personalizând fiecare intervenție chirugicală, fie ea estetică, fie plastică, pentru fiecare pacient pentru a satisface cel mai bine nevoile și rezultatele chirurgicale dorite.