Ce este o statie de dedurizare a apei?

BUCURESTI - 3 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

La Ekoinstal vă ajutăm să găsiți produsul potrivit pentru a vă asigura că locuința dvs. dispune de apă de cea mai bună calitate. Avem o gamă largă de produse de dedurizare certificate independent pentru a vă asigura că beneficiați de sistemul potrivit. Dedurizatoarele joacă un rol important în orice locuință, deoarece ajută la protejarea conductelor, corpurilor și aparatelor de pericolele și compușii corozivi care se găsesc în apa dură.

Ce este un dedurizator de apă?

Răspunsul simplu este că dedurizatoarele sunt aparate care curăță apa prin eliminarea mineralelor din alimentarea cu apă. Totuși, dedurizatoarele de apă au mai multe avantaje semnificative. Ca să înțelegem cu adevărat importanța dedurizatoarelor este nevoie să înțelegem în primul rând de ce ar trebui apa dedurizată.

În unele zone, apa este încărcată cu niveluri semnificative de calciu și magneziu, elemente care favorizează duritatea apei mai mult decât ar trebui. Apa dură înfundă conductele și îngreunează dizolvarea săpunului și a detergentului. Dedurizarea apei este vitală pentru rezolvarea acestei probleme.

Care sunt avantajele instalării unui dedurizator de apă?

Înainte de a obține beneficiile instalării unui dedurizator de apă, trebuie să recunoașteți semnele unei ape dure. Se formează pete de apă pe robinete și rămân acolo chiar și după curățare? V-ați întrebat vreodată ce este acea substanță cu aspect de cretă care apare pe chiuvete și pe peretele dușului? Acestea sunt rezultatul unei apei dure. Apa cu gust ciudat și miros neplăcut sunt alte două specifice. Chiar și problema mâncărimii pielii și a scalpului după duș poate fi rezolvată printr-un dedurizator de apă.

Deci, care sunt avantajele achiziționării unui aparat de dedurizare a apei de la Ekoinstal?

Dedurizatoarele de apă eficientizează sistemul de instalații sanitare și aparatele pe bază de apă, ceea ce duce la reducerea facturilor la gaze, apă și electricitate. Veți economisi chiar și săpunuri și produse de curățare, deoarece apa dură vă obliga să le utilizați în cantități mai mari.

Părul va fi mai curat și mai moale. Apa dură împiedică săpunul să fie complet solubil. Apa dedurizată, prin comparație, este mult mai solubilă și are ca rezultat – un păr și o piele mai curate, mai strălucitoare și mai luminoase.

Apa dură afectează și mașina de spălat. Apa dedurizată nu afectează procesul de curățare și menținerea  articolelor vestimentare mai curate și mai proaspete. Hainele vor rezista și mai mult.

Vasele vor fi mai curate. Apa dură lasă urme albicioase și pătează paharele și tacâmurile. Dedurizatoarele de apă au ca rezultat vase mai curate și cu un aspect strălucitor.

Cât de mare ar trebui să fie dedurizatorul meu de apă?

Experții în instalare vă pot ajuta să determinați cât de mare trebuie să fie dedurizatorul de apă. În cele din urmă, acest lucru poate depinde de o varietate de factori, inclusiv dimensiunea casei dvs., cât de multe persoane utilizează apa și condițiile apei din casa dvs..

Alege EKOINSTAL, pentru confortul casei tale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/top-on-web-srl/ce-este-o-statie-de-dedurizare-a-apei