Ce fel de rochii purtam? Ocazie, party, saula, elegante?

BUCURESTI - 24 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

În societatea din zilele noastre, femeile au roluri diferite acasă și la birou. O prezență impecabilă din punct de vedere vestimentar este una din prioritățile unei femei moderne. Evenimentele, petrecerile și sărbătorile sunt momente prezente în viața fiecărui om, fie acasă, la birou sau în alt context social.

Pune-ți silueta în evidență!

O rochie de seară mulată este perfectă pentru pub-uri, cluburi și alte medii care au ca scop distracția.  Aceasta scoate în evidență corpul și formele. Rochia mulată este potrivită pentru siluete cu forma de clepsidră și pară. De asemenea, acest stil vestimentar tineresc se potrivește persoanelor încrezătoare în corpul lor, care emană o atitudine puternică și nu fac compromisuri ușor. Este un stil care se poate asorta cel mai bine cu tocuri înalte sau stiletto.

O alegere feminină și stilată

Rochiile petrecute sunt foarte elegante și pline de un farmec aparte. O rochie petrecută este o ținută de seară grozavă care avantajează multe tipuri de siluete. Este feminină, oferă volum bustului în timp ce accentuează și subțiază talia, oferind contur corpului. Acesta este o alegere bună indiferent de vârstă și este foarte potrivită pentru evenimentele business de seară. Dacă urmează o petrecere la muncă sau trebuie să participi la o cină, optează pentru o rochie petrecută,  vei arăta și te vei simți elegantă și admirată.

Pentru o apariție demnă de covorul roșu

Rochiile lungi sunt cea mai populară variantă când vine vorba de alegeri fermecătoare. Cu o rochie de seară lungă, nu există limitări privind eleganța și atemporalitatea. Rochiile lungi sunt ideale pentru toate vârstele și tipurile de corp. Pentru o siluetă în formă de clepsidră, o rochie lungă mulată va evidenția frumos formele. Rochia de seară clasică și lungă este văzută la toate evenimentele cu covor roșu deoarece oferă un aer sofisticat fără prea mult efort.

Un alt mister al femeilor

Rochiile de seară fără bretele sunt foarte populare la seratele elegante și importante din an. Însă, bretele cu diferite imprimeuri sau texturi poate oferi acestei ținute de seară un aer jucăuș și totodată feminin. Acest stil vestimentar arată foarte bine dacă este purtat în combinație cu un șal vaporos, din mătase sau pur și simplu cu umerii descoperiți. Are un stil atemporal și oferă o alură de glamour și eleganță. De asemenea, avantajează bustul, oferindu-i volum.

CLOCHE, Creator of Desire. Fabricat în România. Creat pe gustul tău.