Ce ne rezervă astrele la sfârșit de an?

BUCURESTI - 21 decembrie 2020

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Mult a fost puțin a rămas! Sfârșitul anului ne bate la uși. Decembrie 2020 vine cu noi provocări și oportunități de deschidere către schimbare.

Se întrezăresc noi tensiuni, dar și ajutor nesperat din partea astrelor, fix atunci când ne așteptăm mai puțin. Ineditul, șansa, creativitatea și noile perspective vin odată cu luna decembrie. Este indicat să ne alocăm timp pentru introspecție și să facem o analiză a acțiunilor demarate în cadrul acestui an de referință, iar acolo unde realizăm că nu am acordat atenția cuvenită, să începem să o facem.

Decembrie 2020 vine la pachet cu surprize, dacă acestea vor fi plăcute rămâne de văzut. Acest lucru are legătură cu ceea ce am plantant pe întreg parcursul acestui an. Dacă am semănat intenții și gânduri pozitive, dacă am ales să îmbrățișăm schimbarea, să ne deschidem, să fim sincer cu noi înșine și cu cei din jur, atunci surprizele plăcute nu vor întârzia să apară pe parcursul acestei luni, cu precădere în apropierea Crăciunului.

Evenimentele importante din decembrie 2020

Evenimentul vedetă al lui decembrie este reprezentat de mutarea planetelor Saturn și Jupiter din Capricorn în Vărsător, formând astfel Marea Conjuncție. Eveniment ce are loc aproximativ, o dată la 20 de ani și este menit să schimbe mentalități, reforme, percepții, contexte și direcții.

Mare Conjuncție din decembrie 2020 are loc în ziua solstițiului de iarnă, mai exact pe 21 decembrie.

Restul aspectelor planetare din această lună ne aduc în prim plan relațiile, atât cele personale, cât și cele profesionale.

Relațiile sentimentale și profesionale în decembrie 2020

Comunicarea sentimentelor, a dorințelor actuale și a nemulțumirilor este esențială.  

Dacă simțiți că stagnați în relații toxice, șubrede, acum este momentul să luați atitudine și să vă eliberați, pentru a putea accesa o nouă etapă de evoluție.

Dacă însă, după toate aceste teste, simțiți mai mult ca oricând că locul vostru este lângă partenerul actual, atunci vedeți ce nu mai funcționează în prezent, eliminați, puneți limite clare și comunicați deschis pentru a solidifica și mai mult baza relației voastre.

De asemenea, dacă simțiți că este cazul să schimbați direcția profesională, atunci este un moment bun pentru a vă pune la punct un plan pe care să-l urmți în anul ce vine.

Atenție însă, deoarece luna decembrie 2020 poate aduce și posibile iluzii, acolo unde nu s-a căpătat încă, claritate în gânduri și sentimente.