Ce reprezinta conceptul Mommy Makeover?

BUCURESTI - 3 decembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Sarcina este o experiență atât de excepțională încât atât de multe femei sunt încântate să treacă prin aceasta măcar o dată în viața lor. Există atât de multe lucruri minunate care vin odată cu maternitatea și uneori simțim că nu putem vorbi despre acele lucruri mai puțin grozave - cum ar fi pielea lăsată și modificările de la nivelul sânilor.

Adevărul este că sarcina afectează corpul femeilor și poate fi greu să te simți confortabil în corpul tău atunci când ai experimentat atâtea schimbări. Multe femei se simt exact ca tine și nu este ceva de care ar trebui să-ți fie rușine. De aceea, conceptul Mommy Makeover este unul dintre cele mai populare planuri de proceduri în chirurgia plastică pentru mămici.

În timp ce Mommy Makeover poate include o varietate de proceduri, acest concept constă în primul rând dintr-o abdominoplastie (remodelare abdominală sau tummy tuck) și o mărire a sânilor și / sau ridicarea sânilor. Mommy Makeover se ocupă de cele două zone ale corpului cele mai afectate de sarcină, care sunt stomacul și sânii.

La ce te poți aștepta în urma corecțiilor corporale dedicate mămicilor?

La o consultație Mommy Makeover, medicul chirurg plastic va discuta cu tine în mod detaliat despre obiectivele pe care le dorești și te va ajuta să faci câteva selecții. De exemplu, odată cu mărirea sânilor, împreună cu medicul chirurg plastic veți alege cel mai bun tip de incizie și implant și cea mai bună poziție pentru a-ți atinge obiectivul. După consultația inițială, procedurile selectate vor fi programate și vei primi instrucțiuni preoperatorii pentru cele mai bune rezultate.

Pune-te pe primul loc

Ca mame, uneori poate fi foarte greu să ne punem pe noi înșine pe primul loc. Cu toate acestea, a deveni mamă nu înseamnă (și nu ar trebui!) ca stima de sine să fie plasată pe ultimul loc. În schimb, concentrează-te pe faptul că a face acest lucru pentru tine poate avea un efect pozitiv asupra altor domenii ale vieții tale. Fericirea ta merită tot efortul și meriți acel corp dinaintea sarcinii.

Dacă ești preocupată de modificările corpului post sarcină / alăptare, acum știi că sunt disponibile opțiuni care te pot ajută să te simți mai bine în corpul tău. La Clinica Pogany - Centru de excelență în chirurgia estetică și postbariatrică, înțelegem. Și vrem să te ajutăm și să te ghidăm în acest proces, astfel încât să arăți și să te simți cât mai bine și să te întorci cu zâmbetul pe buze la micuțul tău.

De asemenea, mărirea sânilor și abdominoplastia nu sunt singurele proceduri care te pot ajuta să te simți minunat în corpul tău după sarcină, află mai multe despre tratamentele noastre de chirurgie estetică feminină.