Ce reprezinta pentru tine Invisalign?

BUCURESTI - 2 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Specialiști în stomatologie la Soladent București, ne mândrim cu o gamă completă de tratamente ortodontice pentru îndreptarea dinților pentru pacienții noștri.
Iar, aparatul dentar Invisalign este o completare recentă la tratamentele practicate în domeniul ortodonției.

Ce este Invisalign?

 

Invisalign este un nou tratament de îndreptare a dinților care poate fi oferit de Soladent București. Sistemul Invisalign este excelent pentru mișcări simple ale dinților, pentru a obține acele mici detalii potrivite pentru tine! Deși acest tratament nu poate fi potrivit pentru toată lumea, pacienții Invisalign au înregistrat rezultate fantastice într-o perioadă relativ scurtă de timp - mai ales în comparație cu tratamentele tradiționale de îndreptare a dinților.

Patru lucruri de știut despre Invisalign la Soladent București

1. Transparent, discret, un tratament sigur și blând

Frumusețea aparatului dentar Invisalign este că, odată ce pacientul a primit undă verde pentru a beneficia de tratament, putem începe imediat. De asemenea, așa cum sugerează și denumirea, tratamentul este conceput special pentru a fi discret – oamenii, de obicei, evită urmarea unui tratament ortodontic deoarece îl asociază cu  sârmele vizibile de metal care acoperă dinții.

Producătorii mecanismului Invisalign au ascultat feedback-ul de la pacienții și stomatologii din întreaga lume și au făcut din sistemul lor un tratament mai subtil, mai blând și mai rapid. Invisalign mută ușor dinții în noua lor poziție, îndreptându-i pentru a oferi în final un zâmbet minunat și, bonus, o stimă de sine îmbunătățită, fără metalul inestetic al altor tratamente.

2. Particularități ale tratamentului Invisalign

Deci despre ce este vorba în acest tratament? Tratamentul ortodontic constă în realizarea fotografiilor clinice și radiografiilor necesare care introduse într-un software digital ne va spune pe loc dacă un pacient este candidatul potrivit pentru aparatul dentar Invisalign - un proces cu adevărat ușor și rapid. 

 

Odată ce știm că Invisalign este potrivit pentru pacient, vom lua mulajale exacte pentru dinții săi, care apoi vor fi trimise către laborator pentru ca aparatul să fie creat special pentru nevoile sale. Acest lucru este realizat folosind cea mai recentă tehnologie de imprimare 3D, pentru a asigura 100% precizie și confort.

3. Tratamentul în sine

Tratamentul propriu-zis este partea cea mai importantă, desigur, iar aceasta se prezintă sub forma unui „retainer” detașabil, care trebuie purtat timp de 22 de ore pe zi pentru ca tratamentul să fie eficient. Sistemul Invisalign folosește micro-atașamente speciale care ajută la îndreptatea subtilă a dinților în poziția dorită.

Frumusețea aparatului dentar Invisalign este că dispozitivul ortodontic poate fi îndepărtat în timp ce persoana care îl poartă dorește să mănânce. În acest timp, acesta poate fi și curățat, oprind toate problemele potențiale ale lipirii alimentelor în aparat și disconfortul care poate fi asociat cu un aparat fix.

4. Cerințele de investiții din partea unui pacient

Scopul principal al acestui tratament este de a oferi un zâmbet minunat prin mutarea discretă a dinților într-o poziție ideală. Acest lucru, împreună cu îngrijirea expertă și timpul oferit de specialiștii în stomatologie de la Soladent București oferă într-adevăr o experiență superbă pentru pacienți! Cu toate că sistemul Invisalign nu este gratuit, nu necesită atât de multe investiții față de alte tratamente ortodontice mai complicate și mai lungi. 

 

La Soladent București, lucrăm împreună pentru a îmbunătăți zâmbetele familiilor pentru generațiile următoare!