Ce sunt Implanturile Dentare?

BUCURESTI - 4 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Implanturile dentare sunt în prezent cea mai bună alternativă pentru corectarea dinților deteriorați sau lipsă. S-au dovedit a fi mult mai durabile și eficiente decât orice alt tratament dentar de restaurare disponibil astăzi.

Implanturile dentare sunt mici șuruburi introduse chirurgical în mandibulă pentru a forma o rădăcină artificială a dinților, care ancorează în loc o nouă coroană.

Un implant dentar descris în trei pași

Coroana dentară este ancorată în siguranță la un bont, creând aceleași funcții ca un dinte natural. Clinica Stomatologică Soladent București oferă pacienților săi, coroane dentare de porțelan sau zirconiu.Bontul pe care îl realizăm fie din titan, fie din zirconiu, este atașat implantului.Un șurub mic din titan este introdus în mandibulă, vorbim desigur de implantul dentar. Titanul este utilizat în mod obișnuit, deoarece este ușor, rezistent și biocompatibil cu corpul uman.

Implanturile dentare pot înlocui toți dinții lipsă

Clinica Stomatologică Soladent București oferă opțiuni multiple de tratament pentru restaurarea dinților deteriorați sau lipsă folosind tehnologia implantului dentar. În prezent, această tehnologie este considerată cea mai bună alternativă pentru restaurarea tuturor dinților naturali, deteriorați sau lipsă.

Cercetările arată că implanturile dentare sunt mult mai durabile decât alte tratamente dentare de restaurare disponibile în prezent.

Implantul dentar pentru un singur dinte

Pentru un singur dinte lipsă sau deteriorat, un singur implant dentar este introdus în mandibulă și o coroană dentară este fixată pe implant pentru a reconstrui dintele lipsă.

Punte fixă pe implanturi dentare

Puntea dentară este utilizată în situațiile în care pacientul se confruntă cu lipsa mai multor dinți în aceeași zonă. De exemplu, dacă există trei dinți lipsă, două implanturi dentare pot fi plasate în mandibulă și se poate realiza o punte din trei coroane fixate pe cele două implanturi.

Restaurarea completă a dinților

Opțiunea pentru refacerea completă a tuturor dinților la clinica Soladent București constă în șase implanturi dentare, utilizate pentru a sprijini toți dinții, pe o punte de 12 unități.

All on 4 implants

O altă opțiune pentru refacerea completă a tuturor dinților la clinica noastră este „All on 4 implants”; care constă în patru implanturi dentare care susțin protezele detasabile.

PROGRAMEAZĂ-TE LA CLINICA DENTARĂ SOLADENT BUCUREȘTI ȘI AFLĂ TOTUL DESPRE ETAPELE UNUI IMPLANT DENTAR.