Ce tip de aur se foloseste la verighete?

BUCURESTI - 5 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Aurul a fost întotdeauna o alegere populară când vine vorba de alegerea verighetelor de nuntă. Realizate în diverse nuanțe de aur și „karate”, este important să cunoaștem aspectele și opțiunile care există înainte de a decide dacă merită să investim într-un design de aur de 14K sau în verighete de 24K.

PURITATEA DE AUR ESTE MĂSURATĂ ÎN KARATE

Karatele reprezintă modul în care măsurăm cât de mult aur există într-o bijuterie de aur. De la „doar puțin” la „pur”, există grade diferite. Aurul pur este, de obicei, prea moale pentru a fi folosit la crearea bijuteriilor, astfel încât aceste aliaje - sau diferite karate - sunt amestecate cu alte metale pentru a crea ceva mai durabil pentru uzura de zi cu zi.

VERIGHETE DE AUR DE 14K

Verighetele de aur de 14K conțin mai mult aur decât bijuteriile de aur de 10K. Ca explicație, bijuteriile de aur de 14k sunt alcătuite din 585 părți de aur pur și 415 părți de alte metale.

Acestea reprezintă, de asemenea, una dintre cele mai populare opțiuni printre persoanele proaspăt-căsătorite, deoarece se încadrează într-o gamă bună de prețuri, fără să simțim că se pierde din puritatea aurului.

VERIGHETE DE AUR DE 18K

Verighetele de aur de 18K, o alegere care se apropie foarte mult de compoziția aurului pur, însă fără să afecteze durabilitatea de care este nevoie într-o bijuterie pentru a dura o viață întreagă. Bijuteriile de aur de 18k sunt alcătuite din 750 părți de aur pur și 250 părți de metale diferite.

În plus, cu cât urcăm mai mult pe scara purității, cu atât vom ajunge mai aproape de o culoare aurie pură. De asemenea, este mai puțin probabil să suferim de vreo reacție alergică la celelalte metale folosite la crearea aliajului - cum ar fi nichelul.

VERIGHETE DE AUR DE 24K

În cele din urmă, avem verightele de aur de 24 K. Acestea sunt verighetele „cele mai pure”; cele realizate cu cea mai mare cantitate de aur. Dar, deoarece aurul pur nu este cea mai bună alegere pentru uzură, este rar folosit fără adăugarea altor metale pentru a-l întări.

Dacă v-ați decis la verighetele de aur de 24K, trebuie să luați în considerare și faptul că este mai probabil ca acestea să se zgârie sau să se îndoaie. Deși, cel mai ”strălucitor” avantaj este că culoarea verighetelor va fi cea a aurului real, cinstit.

Traser Gold, declarații de dragoste prețioase de păstrat și de iubit