Cea mai buna pozitie de dormit dupa marirea sanilor

Constanta - 20 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Datorită intervenției chirurgicale de mărire a sânilor, femeile pot avea curbe mai complete și o linie a bustului îmbunătățită. Dr. Bortolini Alin, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, continuă să efectueze mărirea sânilor în cadrul clinicii integrate de frumusețe Be Perfect București, obținând rezultate excelente.

Multe paciente care apelează la această procedură chirugicală sunt interesate despre viața de după mărirea sânilor. Numeroase activități se pot schimba odată cu poziționarea implanturilor mamare, printre care și obiceiurile noastre de somn. Să luăm în considerare modul în care implanturile mamare ne pot afecta poziția de dormit. Dr. Bortolini Alin recomandă anumite poziții de somn care ar putea fi mai ideale pentru pacientele care au optat pentru augmentare mamară.

Poziția ideală de dormit imediat după intervenția de mărire a sânilor

În timpul recuperării după intervenția de mărire a sânilor, recomandarea este ca pacientele să doarmă pe spate în timp ce poartă un sutien de compresie post-operator. În plus, sunt binevenite câteva perne pe care să-și sprijine ușor corpul, astfel încât poziția să fie una cât mai confortabilă.

Această poziție de dormit permite sânilor să se vindece într-o poziție neutră, echilibrată, fără să afecteze incizile făcute. Sutienul chirurgical menține sânii susținuți și simetrici, ceea ce poate îmbunătăți rezultatele finale ale intervenției chirurgicale, odată ce pacientele s-au recuperat complet.

Dormind pe spate după recuperarea completă

Odată ce pacientele sunt complet vindecate, dormitul pe spate rămâne cea mai ideală poziție de dormit. Sânii au greutatea distribuită uniform, ceea ce previne deplasarea implanturilor, lăsarea și asimetria pe termen lung. De asemenea, se evită disconfortul cauzat de presiunea asupra sânilor sau gravitația care trage sânii în jos peste noapte.

Dormind pe lateral după recuperarea completă

De asemenea, este posibil ca pacientele care au apelat la această procedură chirugicală să doarmă pe lateral după ce s-au vindecat complet, atât timp cât este confortabil. Poate fi utilă purtarea unui sutien sport sau a altor lenjerii de susținere în timpul somnului, pentru a preveni asimetria sânilor pe termen lung. O pernă de rezervă pe care să se odihnească sânii poate fi, de asemenea, o idee bună.

Află mai multe despre intervenția de mărire a sânilor

Dacă dorești mai multe informații despre implanturile mamare și despre modul în care acestea vor schimba anumite aspecte ale vieții tale, contactează cu încredere Clinica Be Perfect București.