Cele mai frumoase modele de palarii care iti vor pune in evidenta parul lung

BUCURESTI - 14 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Odată cu vremea bună a început sezonul evenimentelor și, desigur, este momentul tău să întorci privirile celor din jur cu un look desăvârșit. Nunți de zi, de noapte, până la apus... indiferent de tipul evenimentului, este momentul ideal să îți etalezi cel mai bun look al tău.

Deoarece regulile de etichetă se schimbă de la un eveniment la altul, la Jos Pălăria poți găsi cele mai frumoase modele de pălării care îți vor pune în evidență personalitatea, trăsăturile și, nu în în ultimul rând, părul lung și mătăsos. Pălăriile elegante de eveniment cu bor mediu sau lung nu mai sunt asociate doar coafurilor clasice, deoarece lungimea părului nu mai este un impediment în alegerea acestora.

Despre pălării elegante de eveniment

În mod obșnuit, pălăriile sunt asociate cu originalitatea și eleganța, în special cele care au fost special concepute pentru evenimente moderne și petreceri urbane. Cu toate acestea, cel mai important lucru este că sunt confortabile și le poți purta cu încredere pe toată durata evenimentului.

Trebuie totuși să ținem cont de faptul că unele dintre aceste pălării elegante de eveniment necesită un tip specific de coafură, fiind nevoie de un styling potrivit care poate să susțină tipul de pălărie pe care l-ai ales și, desigur, să reușească să-ți accesorizeze outfitul în limite de armonie cromatică şi stilistică.

Sunt atâtea modele elegante de pălării care îți pot pune în evidență părul lung și mătăsos, dar nu știi pe care să o alegi?

Indiferent de modelul de pălărie de care te-ai îndrăgostit, trebuie să îți stea bine cu ea. Nu ar trebui să îți creeze niciodată o senzație de inconfort sau să simți că nu se potrivește cu personalitatea ta. Dacă nu ai purtat niciodată o pălărie de eveniment, încearcă un accesoriu de cap cu voaletă sau din sisal și pene naturale.

Odată ce te vei simți confortabilă, vei avea mai multă încredere în tine să porți modele de pălării mai voluminoase și mai elaborate.

Accesorii de cap, un must-have pentru toate iubitoarele de modă

Posibilitățile de purtare ale accesoriilor de cap cu voaletă sau din sisal și pene naturale, sunt infinite. Acestea oferă styling-uri diferite și le poți încerca și adapta în funcție de stilul vestimentar și de personalitate. 

Accesoriile de cap din voaletă sunt ideale pentru a oferi ținutei tale un aer sofisticat și romantic, indiferent de ocazie, fie că ești gazda unui eveniment sau pe lista de invitații. Ideea cea mai relevantă este că aceste accesorii vestimentare nu au dispărut din rândul trendurilor, ci din contră: ele au revenit ca tendință și sunt mai apreciate ca niciodată!

Pălării elegante de eveniment

Pălăriile de ocazie sunt o alegere spectaculoasă pentru evenimentele desfășurate în timpul zilei. Imaginează-ți să porți la următoarea petrecere o pălărie elegantă din paie peste o coafură cu bucle lejere!

Pălăriile de eveniment completează o ținută sofisticată și îi conferă un plus de rafinament și stil. Ca un ultim sfat, pentru acest sezon, pariază pe modele de pălării făcute din paie, sisal, cu bor mediu sau lungă, cu fundă sau pene.

Dacă ești în căutarea unei pălării de ocazie pentru un păr lung și mătăsos, intră pe www.jospalaria.com sau vizitează-ne la Insula Jos Pălăria, Promenada Mall, etaj 1.

Îți promitem, căutarea ta nu se va transformă într-o odisee, ci într-un tur delicios de shopping autentic!