Cele mai frumoase plaje din Europa

BUCURESTI - 9 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Ce oferte să alegem pentru un sejur la plajă deosebit?

Cele mai frumoase plaje!

Cele mai frumoase plaje!

O vacanță la plajă trebuie să fie ceva deosebit, căci vara este atât de așteptată, încât merită să acorzi puțin timp de cercetare a destinației pe care o vizezi. Sunt atâtea locuri frumoase chiar aici, în Europa, încât ți-ai putea petrece următoarele zeci de vacanțe, în destinații europene superbe. De la plaje sălbatice la cele pline de șezlonguri și terase, de la plaje pietruite și stâncoase până la cele cu nisip fin, auriu sau chiar alb. Putem spune că suntem privilegiați ca la doar câteva sute, o mie sau maxim 2000 de km să avem cam tot ce ne-am putea dori de la un sejur la plajă, căci litoralul european este atât de bogat și de divers.
Portugalia este o țară superbă, iar din punct de vedere al turismului - excelează, Mai ales când vine vorba de plaje, Portugalia îți poate oferi o mulțime de oportunități. Dar despre plajele din Lisabona vreau să îți vorbesc acum. Vei putea alege dintre o mulțime de feluri de plaje, de la cele întinse, sălbatice, până la cele pline de viață, de terase și de oameni. Plaja Guincho, plaja Sesimbra, Tamaris sunt printre cele mai cunoscute și cele mai deosebite plaje din Lisabona. Dar mai sunt și altele. Spre exemplu, dacă ești în căutarea unui loc aparte pentru fotografii, plaja Adraga te va încânta! Este situată în apropiere de Guincho și este clasificată cu steag albastru, care reprezintă garanția curățeniei a apei și a plajei.

Cipru este o insulă deosebită, pe care o laud de câte ori am ocazia. Este un loc care oferă priveliști încântătoare, peisaje cu tentă exotică și plaje de calitate și de toate felurile. Cele mai frumoase plaje din Cipru sunt, în opinia mea, cele din Ayia Napa, Limassol, Larnaca și Paphos. Dar frumusețea este că fiecare dintre ele vine cu ceva aparte. Dacă în Limassol vei găsi, în general plaje private, amenajate, cu nisip fin, plaje pe care sunt amplasate hoteluri mari, de lanț, chiar de 5 stele, în Larnaca, vei găsi un mix de plaje publice, unele mai aglomerate, altele mai liniștite, dar și plaje private. Ayia Napa vine cu niște plaje cu pietriș dar fermecătoare. Excepție face Nissi Beach, unde nisipul este fin iar hotelurile din zonă sunt de calitate. 
Creta este o altă insulă superbă, din Grecia, de care ai auzit. Sunt sigură. Ce poate nu știai, este că această insulă are niște plaje superbeCreta este un loc deosebit, care oferă niște posibilități de excursii și activități excelente. În Creta, nu te vei plictisi, indiferent de situație. Cât despre plaje, îți pot spune că vei găsi ceea ce îți dorești. Plaja Gouves, plaja Agia Pelagia, plaja Matala sunt printre cele mai cunoscute. Poți alege Creta, fără ezitări, indiferent că vei merge în vacanță în cuplu, în familie sau cu prietenii.
Acestea au fost cele mai frumoase plaje de care am vrut - neapărat - să știi. Studiază-le puțin înainte de a face o alegere și sunt sigură că vei putea alege ceea ce ai nevoie.