Centrul Medical Pogany: Operatie de Marire Sani

BUCURESTI - 8 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate

Dacă sânii tăi sunt prea mici sau neproporționali în comparație cu restul corpului, e posibil să-ți regăsești încrederea și confortul într-o operație de mărire a sânilor. Unele femei se nasc cu sâni mici în mod natural, iar altele observă o mărime redusă a bustului, ca urmare a pierderii de volum glandular în urma unei sarcini, scăderii în greutate sau a unei dereglări hormonale.

Operația de mărire a sânilor folosește implanturi mamare pentru a crește dimensiunea sânilor și pentru a adăuga plenitudinea necesară pentru sânii care sunt lipsiți de un contur definit și o formă atractivă.

CINE POATE BENEFICIA DE MĂRIREA SÂNILOR? 

Sânii considerați prea mici

Femeile care au pieptul considerat prea mic pot simți că dimensiunea sânilor lor nu le creează aspectul dorit.

Centrul Medical Pogany te va ajuta să alegi cele mai bune implanturi mamare pentru a-ți crea idealul de frumusețe, păstrând, în același timp, un aspect realist și plăcut estetic.

Sânii după sarcină și alăptare

Femeile sunt predispuse la pierderea de volum al sânilor în urma sarcinii, asociată cu o cădere a acestora. Vorbim de sânii lăsați, cu mameloanele poziționate prea jos și cu pielea întinsă, numiți în mod clasic și ”sâni goi”, rezultați în urma sarcinii și alăptării.

Centrul Medical Pogany ajută fiecare pacientă în alegerea unei opțiuni de mărire a sânilor care va oferi sânilor un aspect plăcut estetic și chiar mai natural decât al sânilor pre-sarcinii.

Efectul de îmbătrânire și lăsare

Procesul de îmbătrânire poate determina sânii să își piardă forma, să sufere de laxitate și să scadă în volum și dimensiune.

Centrul Medical Pogany îți va recomanda cea mai bună tehnică de mărire a sânilor cu implanturi mamare, care să echilibreze vizual proporțiile corpului, fiind asociată, dacă este nevoie, și cu o operație de ridicare a sânilor. Rezolvând problemele legate de mărimea și laxitatea pielii, se poate reface aspectul tineresc al sânilor.

OPȚIUNI DE IMPLANTURI MAMARE 

Implanturile mamare, de ultimă generație, cu gel de silicon coeziv sunt foarte fiabile și oferă rezultate vizibile imediat. Protezele cu silicon sunt preferate pentru senzația mai naturală la palpare și pentru pacientele cu un volum mamar inițial mic. 

Implanturile rotunde sunt o opțiune de implant testată în timp. Atunci când sunt plasate meticulos într-un buzunar dezvoltat corespunzător, acestea creează un volum în partea superioară a sânilor, mai mare decât în cazul celor anatomice. Implanturile rotunde sunt o alternativă la protezele anatomice pentru un rezultat natural, fără risc de rotire.

Implanturi anatomice, în formă de picătură de apă sau de pară, se pot adapta la toate morfologiile. Sunt recomandate în cazul în care peretele toracic este lat și înalțimea verticală a sânului este scurtă.

La Pogany, Centrul de Excelență în Chirurgia Estetică și Postbariatrică, frumusețea se regăsește în calitate.