Chirugie Estetica By Dr. Bortolini

BUCURESTI - 9 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica de frumusețe integrată Be Perfect București oferă cele mai noi tratamente de chirurgie estetică și plastică, prin servicii avansate din punct de vedere tehnic, de ultimă generație, pentru rezultate sigure, eficiente şi de durată.

Chirurgia estetică facială

Chirurgia estetică facială este realizată pentru a îmbunătăți aspectul vizual al structurilor faciale și caracteristicilor precum fața, nasul, ochii, bărbia, obrajii, sprâncenele sau gâtul. Aceste proceduri pot fi făcute individuale sau în combinație, în funcție de obiectivele fiecărui pacient în parte și de ceea ce recomandă Dr. Bortolini.

Un lifting facial, sau efectul de întinerire facială, ridică și întărește țesuturile faciale pentru a restabili un aspect facial mai tineresc. S-a spus adesea că operația de lifting facial reușește ”să dea timpul înapoi”, ajutând un pacient să arate ca o versiune mai tânără a lui sau a ei.

Prin înlăturarea pielii în exces sau lăsate, prin netezirea ridurilor adânci și prin ridicarea și întărirea țesuturilor faciale profunde, operația de lifting facial poate ajuta un pacient să arate nu doar mai tânăr, ci pur și simplu „mult mai bine”.

Chirurgia cosmetică corporală

Kilogramele în plus, gravitația, procesul de îmbătrânire și nașterea ne afectează aspectul abdomenului în multe feluri și de cele mai multe ori nu reușim să obținem aspectul dorit prin dietă și exerciții fizice. Chirurgia cosmetică corporală te poate ajuta să îți îmbunătățești forma și să îți definești proporțiile, permitându-ți să experimentezi beneficiile unui corp de care ești mândru.

Abdominoplastia îndepărtează excesul de piele și grăsime de la nivelul abdominal și întărește și remodelează musculatura abdominală. Contribuie la obținerea unui aspect general mai plăcut din punct de vedere estetic, mai subțire și poate fi combinată și cu alte intervenții de chirurgie estetică: liposucție, lifting de brațe (brahioplastie), lifting de coapse sau cu alte proceduri injectabile.

Chirurgia cosmetică a sânului 

Dacă ești nemulțumită de forma și volumul sânilor tăi, e dificil să menții o atitudine încrezătoare în tine. Chirurgia cosmetică a sânului te poate ajuta să obții forma și dimensiunea sânilor doriți.Mărirea sânilor este o procedură de chirurgie cosmetică, realizată pentru a crește dimensiunea sânilor și pentru a îmbunătăți forma acestora, de obicei prin plasarea unor implanturi mamare siliconice sau saline. Din perspectiva Dr.-ului Bortolini, scopul final al măririi sânilor este de a spori proporțiile naturale ale unei paciente și de a crea un profil de sân mai simetric, mai plăcut estetic.

De la chirurgia reconstructivă până la proceduri cosmetice precum mărirea sânilor, abdominoplatie și tratamente cu Botox, clinica de frumusețe integrată Be Perfect București este o practică cuprinzătoare, centrată pe pacient, oferind spectrul complet de servicii chirurgicale cosmetice și plastice.