Chirurgia estetica pentru barbati

BUCURESTI - 13 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Zilele în care doar doamnele și domnișoarele optau pentru chirurgie estetică, s-au terminat. Din ce în ce mai mulți bărbați caută modalități de a deveni mai tineri și mai sănătoși și de a-și spori încrederea în sine.

Un motiv pentru această schimbare ar putea fi faptul că aceste proceduri cosmetice au devenit mult mai accesibile. Piața locurilor de muncă din ce în ce mai competitivă poate juca, de asemenea, un rol important. Dar oricare ar fi motivul, chirurgia estetică a devenit din ce în ce mai atractivă pentru bărbați.

Mai întâi corpul și apoi fața

Potrivit cercetărilor, bărbații optează mai frecvent pentru proceduri cosmetice care îmbunătățesc aspectul corpului, spre deosebire de cele pentru față. În ultimii cinci ani, liposucția a crescut cu un procent 23% pentru bărbați, iar intervențiile chirurgicale de micșorare a sânilor - ginecomastie - au crescut cu 30%. Chiar și operațiile de abdominoplastie pentru bărbați au crescut cu 12%.

Aceste statistici sugerează că bărbații nu mai sunt fericiți sau mulțumiți să rămână cu ”mânerele de dragoste și de grăsime” sau cu ”burta de bere”. 

Sunt, de asemenea, populare procedurile cosmetice care minimizează bărbia, în special pielea plină de grăsimi și lăsată, care tinde să se dezvolte odată cu vârsta. Liposucția zonei cervicale este o opțiune populară pentru eliminarea unei bărbii lipsită de fermitate, puțin lăsată sau chiar dublă (gușă).

Datorită chirurgiei estetice, bărbații au acum posibilitatea de a obține un trup mai suplu, mai tonifiat, mai tânăr, obiectiv care nu ar fi putut fi îndeplinit doar prin dietă și exerciții fizice.

Informații despre estetica facială la bărbați

În timp ce bărbații sunt cunoscuți că "devin mai tot mai buni cu trecerea anilor", nu toți sunt mulțumiți cu ridurile de expresie și cu lăsarea pielii feței. De fapt, în 2017, aproape 100.000 de bărbați au optat pentru injecții non-chirurgicale de ridicare a feței, o creștere de 99% din 2000.

Cea mai populară procedură non-invazivă este tratamentul pentru ștergerea ridurilor de expresie cu toxina botulinică. Tratamentul durează câteva minute și se poate realiza în timpul pauzelor de prânz, fără întreruperi, făcându-l tentant pentru bărbații care se pot programa pentru procedură în timpul jobului.

Alte proceduri cosmetice care devin din ce în ce mai populare în rândul bărbaților includ rinoplastia - operația de corecție a nasului, blefaroplastia - operația de corectare a pleoapelor căzute și liftingul facial.

Pe măsură ce numărul de proceduri estetice masculine crește, stigmatul atașat bărbaților care optează pentru o intervenție chirurgicală estetică scade. 

În calitate de medic specialist în chirurgie estetică, am ajutat frecvent bărbații să obțină un aspect mai plăcut care le-a influențat în bine încrederea în sine. Dacă ești interesat să afli mai multe informații despre procedurile estetice masculine, contactează-ne pentru o consultație.

Sunt Dr. Bortolini Alin, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, fondatorul conceptului de frumusețe integrată Be Perfect București și te aștept să-mi spui ce dorești să modifici sau să îmbunătățești la tine!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/top-on-web-srl/chirurgia-estetica-pentru-barbati