CLINICA POGANY: Ce sunt implanturile mamare MemoryGel® Xtra

BUCURESTI - 13 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Știm un lucru clar despre pacienții noștri și acela că se așteaptă de la noi să livrăm cele mai bune rezultate și cele mai eficiente proceduri cosmetice. Pacientele care ne vorbesc despre procedura de mărire a sânilor nu reprezintă o excepție - este important pentru orice pacientă să beneficieze de implanturi mamare de cea mai înaltă calitate.

La Clinica Pogany, muncim întotdeauna din greu pentru a oferi pacienților noștri cea mai bună experiență chirurgicală posibilă. Când vine vorba de implanturi mamare, acest lucru presupune îmbunătățirea constantă a tehnologiei și siguranța de a oferi implanturi care îndeplinesc cele mai înalte standard ale pacienților noștri.

De aceea, suntem mândri să oferim pacientelor noastre noile implanturi mamare MENTOR MemoryGel® Xtra. Aceste implanturi mamare de ultimă generație oferă un aspect și o formă naturală.

Ce sunt implanturile mamare MENTOR MemoryGel® Xtra?

Una din caracteristicile procedurii de mărire a sânilor este că aceasta este infinit personalizabilă: îți poți alege tipul de implant, locația inciziei, forma implantului și multe altele. Te asigurăm că procedura va răspunde nevoilor tale unice.

Una dintre opțiunile pe care le vei avea când vine vorba de implanturi mamare este implantul MemoryGel® Xtra, produs de Mentor®. Implanturile Memory Gel® Xtra sunt realizate din ultima generație de silicon gel – un material coeziv care își păstrează forma mai bine decât alte opțiuni de implant.

Implanturile Memory Gel® Xtra oferă câteva din următoarele avantaje:

Un procent de satisfacție de 97% în rândul femeilor care trec prin prima procedură de augumentare a sânilor.

Rezultatele sunt pe măsura așteptărilor datorită volumului de umplere predefinit al implanturilor.

Sunt produse în Statele Unite.

Dar ceea ce pacientele noastre consideră important mai mult decât orice altceva este cât de naturale sunt aceste implanturi. Implanturile mamare Memory Gel® Xtra arată și se simt asemănător țesutului natural al sânului, rezultat al gelului de silicon coeziv utilizat la fabricarea lor. Gelul este uniform, creând un aspect mai consistent.

Implanturile Memory Gel® Xtra sunt personalizabile. Sunt disponibile atât cu suprafețe netede, cât și cu suprafețe texturate și vin într-o gamă largă de dimensiuni și profiluri pentru a se potrivi tipului tău de corp și pentru a crea estetica generală la care visezi.

Ne angajăm, în orice moment, să răspundem nevoilor tale și să te ajutăm să îți atingi obiectivele estetice. Pentru multe paciente, implanturile Mentor® Memory Gel® Xtra reprezintă elementul cheie pentru o experiență de augmentare satisfăcătoare și plină de succes.

Implanturi mamare, create pentru a satisfice cele mai înalte așteptări

Cu gelul coeziv, designul unic în formă ovală și raportul de umplere dinamic, implanturile MENTOR® MemoryGel® oferă o senzație naturală pe care pacientele și-o doresc, mai ales datorită diferitelor opțiuni de proiectare și nivelurilor de umplere.

Senzație naturală și moale pentru paciente

Există un motiv pentru care implanturile mamare MemoryGel® sunt preferate de milioane de femei. Acestea sunt concepute special cu o formulă proprie de gel coeziv, care ține împreună țesutul în mod uniform pentru un aspect cât mai natural. De asemenea, sunt sigure și fiabile.

Alegerea corectă a implantului pentru pacientă 

Mentor a proiectat o serie de lățimi ale bazei, proiecții și volum pentru a îmbunătăți capacitatea de a individualiza rezultatele și pentru a le oferi pacientelor sâni cât mai naturali. Trei factori determină satisfacția de durată: tehnica și expertiza, tipul de corp al pacientei și siguranța și calitatea înaltă a implanturilor. 

La Clinica POGANY, Centru de Excelență în Chirurgie Estetică și Postbariatrică, aspectul estetic mult dorit este ușor de obținut!