Cloche: Ce este o piesa vestimentara statement?

BUCURESTI - 19 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

„Piesa statement”, ce este și de ce termenul a fost preluat în lumea modei? De unde vine? Din ce se face o piesă statement? Ce sau cine face o piesă statement? Ce se califică ca piesă de statement? Auzim termenul pretutindeni, dar nimeni nu ne spune cu adevărat ce este o piesă statement.

O piesă statement este de obicei un articol vestimentar interesant, atractiv sau relativ atrăgător din garderoba ta sau din noile colecții ale designerilor vestimentari. Nu este neapărat  o piesă vestimentară strălucitoare, colorată sau supradimensionată, dar este îndrăzneață și unică. Piesa statement este ceea ce oamenii observă mai întâi la ținuta ta. Este cel mai frecvent un accesoriu, cum ar fi un colier, o pereche de cercei sau o geantă. Cu toate acestea, poate fi și un articol din garderobă, precum un top din shantung de mătase, o fustă pix sau chiar un deux piece din lână.

Aspectul tău, felul în care te prezinți, te miști, alegi să te îmbraci reflectă puncte esențiale privind personalitatea, valorile și credințele tale. Aceasta este declarația pe care o face „piesa statement”. Statementul/declarația este definită drept „o expresie clar definită.” Piesa vestimentară statement este văzută ca o reflectare directă a personalității tale și este adesea asociată  cu semnătura ta.

Încrederea este cel mai bun accesoriu al femeii, iar statementul tău ar trebui să reflecte acest lucru.

CLOCHE, prin noua sa colecție AW1920, dorește să proiecteze acel stil personal pe care fiecare dintre noi îl are, dar care trebuie identificat, înțeles și apoi trăit: „Filozofia noastră este că stilul vizează crearea unei bucle pozitive de feedback între felul în care ne simțim și felul în care arătăm. Ne leagă gândurile și sentimentele interioare cu povestea pe care o spunem restului lumii. Piesele statement sunt precum titlurile din această poveste. ” 

Poți avea o singură piesă vestimentară statement pe care o porți tot timpul sau poți avea mai multe pentru diferite ținute. Atunci când alegi o piesă statement, asigură-te că te face să te simți confortabil și pozitiv. Acest aspect îți reflectă starea, deci alege cu înțelepciune. Gândește-te cine ești și ce apreciezi atunci când alegi piese statement.

Inspiră-te pe CLOCHE, Creator of Desire!