CLOCHE, nimic mai mult, nimic mai puțin!

BUCURESTI - 29 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Este un fel de pauză specifică sau, mai degrabă, un dialog mut, dar expresiv. Acel moment suprins între dezbrăcare și îmbrăcare, în mijlocul stării de goliciune și îmbrăcarea unei ținute noi. Unii își orchestrează ținuta în mod conștient, atingându-și ușor veșmintele care atârnă liniștit în dulapurile lor, ochii interogând fiecare manșetă, linie și cusătură. Alții nu țin cont, pregătindu-se într-un stil generat de subconștient. Dar să te îmbraci nu este niciodată un act pentru sine. Mai degrabă, este un gest despre cine suntem sau cel puțin, despre cine am dori să fim.

Cloche, atelierul de creație vestimentară, apreciază puterea acestui simbolism sartorial pe care îl include în fiecare colecție ready-to-wear. Pentru a accentua trăsăturile feminine și pentru a perfecționa aspectul liniilor clasice, Cloche a lansat o nouă colecție Toamnă/ Iarnă, definită prin piese vestimentare statement care reflectă o senzualitate care trece prin ochi, dar mai ales prin cusătură, fină ca un fir de mătase.

Într-un omagiu adus disciplinelor de design vestimentar, noua colecție Toamnă/ Iarnă de la Cloche se caracterizează prin utilizarea marginilor incizate perfect netede, a materialelor care complimentează orice ținută și a finisajelor realizate manual, un joc experimental pe atemporalitate.

AW1920, noua colecție Toamnă/ Iarnă se adresează femeilor cu spirit liber și independente de constrângerile sociale. Femeile care știu cine sunt, care au personalități puternice și se simt bine în acest sens. Femeile care impresionează prin stil și rămân o vreme în mintea celor care le privesc, care își aduc propria semnătura, mai degrabă decât încercând să îndeplinească așteptările altora.

Noua colecție dorește să onoreze individualitatea, permițând o estetică autentică, care emană acel caracter puternic căruia nu-i este frică să afișeze propria sa atitudine. Confortul este, de asemenea, o componentă crucială pentru fiecare design, fiind văzut în versatilitatea fiecărei colecții.

Într-o perioadă în care stilul personal este prea des dictat de influența externă, nu a fost niciodată mai important să avem în vedere de ce ne îmbrăcăm așa cum o facem. Deși nu este un păcat să ne supunem codurilor vestimentare tacite ale îmbrăcămintei convenționale, este uneori demn de pus sub semnul întrebării autenticitatea fidelității noastre.

Nimic mai mult, nimic mai puțin! Noua colecție Toamnă/ Iarnă de la CLOCHE , este despre shopping conștient, despre alegeri asumate și plăceri autentice.