Colectii sustenabile pentru amenjari interioare durabile

BUCURESTI - 29 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Recomandări pentru o vacanță la „luminile nordului”La Formes, modelele de mobilă și piesele de mobilier sunt realizate din materiale naturale, unde punctul de plecare pentru fiecare dintre proiectele de design interior constă în sustenabilitate.

Designerii de mobilier prezentați în magazinul online își găsesc inspirația în culorile naturii și materialele sale frumoase și oneste, și pentru că respectă natura, sustenabilitatea este încorporată în fiecare parte a creațiilor lor, oferind fiecărui design un fundament puternic ca moștenire de viitor.

Materiale oneste oferite de Bolia, partener Formes

Formes, prin parteneriatul său cu Bolia pentru canapele - unul dintre brandurile care oferă în prezent cea mai bună experiență în designul de mobilier din punct de vedere al designului accesibil, calității vizuale și producției, promovează doctrina unui design interior sustenabil. În alte cuvinte, produsele oferite de Bolia sunt realizate din lemn certificat FSC, respectând astfel reglementările UE privind lemnul.

Lemnul produs este certificat FSC sau provine din silvicultura europeană durabilă, asigurând muncitorilor și familiilor lor cea mai înaltă calitate și condiții sigure, curate și echitabile. În aceeași măsură, pielea este produsă fără utilizarea de compuși sintetici sau nocivi. Când vorbim despre un sistem de asigurare a calității, precum și a bunăstării animalelor, trasabilitatea constituie caracteristica sistemului nostru.

Continuăm cu țesăturile realizate din surse durabile și oneste. Produsele sunt fabricate din lână certificată OEKO-TEX și din țesăturile Bergo, având în compoziție poliester reciclat din sticle de plastic. Se folosesc și țesăturile Ocean care sunt produse exclusiv din materiale folosite în exces din industria petrolului și sunt fabricate fără utilizarea apei, ceea ce face din Ocean o alegere frumoasă și durabilă. Noua țesătură Ocean oferită de Bolia este certificată OEKO-TEX pentru a asigura cea mai înaltă calitate posibilă și este atât de rezistentă și ușoară încât poate fi folosită și ca țesătură pentru mobilierul de exterior.

Formes este locul brandurilor de design interior care promovează un stil dictat de sustenabilitate și durabilitate. Credem cu adevărat că cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru lumea de azi este să creăm ceva de lungă durată și să îl transmitem din generație în generație.