Combuna abdominoplastia cu opareatia de liposuctie pentru reducerea depozitelor de grasime

BUCURESTI - 11 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Dacă ai observat că ai un exces de piele și grăsime la nivelul abdomenului și te-ai săturat să îl tot ascunzi sub haine, operația de abdominoplastie te poate ajuta să scapi de acest aspect inestetic. Și dacă te întrebi dacă ar trebui să o combini cu operația de liposucție, dr. Bortolini Alin, medic specialist în chirurgie plastică și estetică îți explică mai departe ce trebuie să iei în considerare în cazul ambelor proceduri estetice.

calatoriile mele vs vacantele clientilor mei

calatoriile mele vs vacantele clientilor mei

Obiective pentru reconturarea corporală

Operația de abdominoplastie elimină excesul de piele și întărește mușchii abdominali. Dacă ai depozite de grăsime încăpățânate în mijlocul taliei pe care dorești să le îndepărtezi, doar operația de abdominoplastie nu va reuși acest lucru. Liposucția poate elimina buzunarele de grăsime subcutanată care alcătuiesc ”mânerele de dragoste” - grăsimea depusă pe abdominalii oblici -, colăceii de pe spate și grăsimea din jurul taliei.

Dacă, pe de altă parte, ai exces de piele și mușchii abdominali slabi de la naștere sau după o pierdere în greutate semnificativă și dorești să-ți întărești musculatura abdominală, este posibil ca liposucția să nu fie necesară. Operația de abdominoplastie poate să-ți ofere abdomenul neted și tonifiat pe care ți-l dorești.

Combinarea celor două proceduri chirurghicale se numește lipoabdominoplastie și oferă cea mai bună soluție estetică dacă obiectivele tale sunt de a reduce depozitele de grăsime de la nivelul abdomenului superior și a flancurilor.

Ce se întâmplă în timpul operației de lipoabdominoplastie?

În timpul procedurii, operația de liposucție este folosită mai întâi pentru a elimina excesul de grăsime. Un tub mic este inserat prin incizii mici în zona abdominală, iar celulele de grăsime sunt îndepărtate cu un aspirator. Apoi se realizează operația de abdominoplastie pentru a elimina excesul de țesut și piele și pentru a întări mușchii abdominali. Acest lucru implică efectuarea a unei incizii mai mari în abdomen, pentru a ridica pielea și a o repoziționa.

Încă nu ești sigură dacă combinarea celor două proceduri chirurghicale este o soluție potrivită pentru tine? Echipa mea de la Be Perfect București este aici să te ajute. Programează-ți o consultație astăzi!

Taguri: beperfectliposuctie