Conforter - Lenjerii de pat bumbac 100%

BUCURESTI - 18 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Lenjeriile de pat din bumbac sunt produse minunate pe timp de vară, deoarece sunt ușoare și răcoroase. Acestea sunt croite cu bumbac absorbant super moale, care oferă o protecție mult mai bună decât păturile și plapumele, mai ales în aceste luni călduroase de vară ce ne așteaptă.

Conforter.ro pune la dispoziție colecții de lenjerii de pat într-o varietate de modele și culori, cu umpluturi care sunt de obicei din bumbac 100%, finet sau satin și care sunt potrivite pentru orice stil de interior și în orice cameră din casă.

Create din materiale naturale de cea mai bună calitate, lenjeriile de pat din bumbac 100% oferă culoare oricărui dormitor și îmbracă patul și, mai ales, somnul cu delicatețe și rafinament.

Bumbacul și alergiile

Bumbacul este excelent pentru cei care suferă de alergii, fiind mult mai puțin iritabil decât fibrele din policoton și are o durată lungă de viață. Fibrele naturale sunt, de asemenea, mult mai răcoroase și mai moi la atingere și pot fi spălate la mașină fără probleme. În cazul gospodăriilor cu curte, lenjeriile de pat uscate în aer liber vor umple camera dormitorului cu un miros proaspăt și delicat parfumat ca o zi frumoasă de vară.

Lenjeriile de pat din bumbac 100% se găsesc într-o gamă largă de modele sau imprimeuri deosebite și culori calde sau vibrante, fiind potrivite atât într-o pensiune la baza muntelui sau într-o vilă cu vedere la mare, cât și într-un apartament sau studio cochet din inima orașului.

Cu un pic de imaginație și curaj, aceste lenjerii de pat pot avea mai multe utilizări, de la folosirea lor ca o pătură mare pentru un picnic în parc la amenajarea canapelei din living, oferindu-i un strop de culoare.

Lenjeriile de pat sunt concepute pentru a îmbrăca complet patul, acoperind întreaga saltea și o parte a divanului, acest aspect putând fi finalizat prin accesorii moderne, precum perne și fețe de pernă decorative.

Despre Conforter.ro, dar mai ales despre un somn confortabil!