Creează-ți dormitorul perfect pentru vară

BUCURESTI - 13 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Vara a venit, vremea s-a încălzit spectaculos, iar dormitorul confortabil care a fost sanctuarul tău timp de mai bine de trei sferturi din an s-a transformat într-un loc în care te învârți și te răsucești toată noaptea.

Pentru a crea un dormitor ca o oază tropicală de relaxare (adică răcoros și confortabil), vei dori să schimbi lenjeria de pat caldă de iarnă, să reînnoiești tratamentele pentru ferestre și să infuzezi întregul spațiu cu un aspect ușor și aerisit.

În plus față de transformarea dormitorului într-un loc de odihnă pur și simplu mai răcoros, micile actualizări de design, cum ar fi un ventilator elegant de masă sau o lenjerie de pat respirabilă, îl pot ajuta să se simtă mai aerisit și mai deschis. Următoarele sfaturi pentru un dormitor confortabil și răcoros te vor ajuta să te simți mai relaxat (și să dormi mai bine) toată vara.

Construiește un pat pregătit pentru vară

În primul rând, patul tău merită o schimbare de vară. Mai mult decât îmbunătățiri stilistice, aceste ajustări ușoare îți pot economisi multe ore de somn pierdute. 

Să înlocuiești toate așternuturile și să schimbi pilota de iarnă cu una mai ușoară, sunt printre primele lucruri pe care le poți aplica în timpul verii, însă cel mai surprinzător secret pentru crearea unui dormitor pregătit pentru vremea toridă a verii este construirea patului în straturi simple și ușoare.

Alege cearșafuri, huse și pături ușoare, pe care le poți pune pe tine într-o noapte mai rece sau pe care le poți lăsa la capătul patului într-o seară mai caldă. 

Alege materialele potrivite pentru patul tău 

Să construiești un pat pregătit pentru vară nu înseamnă doar stratificare: înseamnă, de asemenea, alegerea de materiale ușoare și respirabile. Textilele naturale, cum ar fi inul și bumbacul, tind să fie cele mai respirabile, în timp ce materialele sintetice țesute nu absorb umezeala. 

Culorile influențează starea de spirit a dormitorul tău

Știm cu toții că alegerile de culoare pot transforma complet stilul unei camere, dar știai că pot face și un spațiu mai răcoros? Nuanțele din partea rece a spectrului de culori (albastru, verde și griurile pe bază de albastru) pot face ca o cameră caldă să se simtă mai respirabilă, mai aerisită. 

Dacă vrei să schimbi patul din dormitor și să-l completezi cu o nouă noptieră sau un nou taburet, alege culori și țesături care evocă un sentiment de seninătate, cum ar fi albastru și verde. Tonurile reci pot chiar ajuta la calmarea intensității asociate cu vremea caldă. S-ar putea să sune ciudat, dar culorile care imită natura sunt printre cele mai calmante. 

Un ventilator poate fi o idee de vară tentată

Dacă ai aer condiționat centralizat în casă, asigură-te că orificiile de aerisire din dormitor nu sunt obstrucționate de mobilier sau alte obiecte de decor, astfel încât aerul să poată circula liber prin spațiu. Apoi, investește într-un ventilator de dimensiuni mici, care se potrivește stilului casei tale, astfel încât să îl poți lăsa expus pe birou sau pe noptieră.

Ai încercat primul robot de dormit din lume?

Orice persoană care este relaxată, poate dormi mai profund, iar robotul Somnox Sleep, dezvoltat de ingineri de robotică și Auping, te poate ajuta să dormi mai bine, chiar și în cele mai călduroase nopți ale verii.

Robotul Somnox Sleep reduce stresul și folosește algoritmi inteligenți și tehnici de relaxare eficiente pentru a ajuta corpul să ajungă într-o stare relaxată de somn. Nu doar că vei adormi mai repede, dar vei dormi mai adânc și mai mult.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/top-on-web-srl/creeaza-ti-dormitorul-perfect-pentru-vara