Cum alegi cel mai bun carucior pentru bebelusul tau?

BUCURESTI - 9 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Cărucioarele pentru copii reprezintă una dintre cele mai inspirate alegeri atunci când îți începi lista de articole esențiale pentru venirea unui nou membru în familie. Însă, este și o alegere destul de dificilă în privința alegerii celui mai bun cărucior pentru bebelușul tău.

Caracteristici pentru cel mai bun cărucior pentru copii

Cost: cărucioarele pot fi cu adevărat costisitoare și este obișnuit ca, la prima vedere, părinții să aibă un ”șoc financiar”. Dacă doriți să economisiți, aici sunt unele dintre cele mai bune cărucioare sub 2.500 de lei.

Greutate: cărucioarele variază de la aproximativ 4 kg la peste 10 kg. Cărucioarele mai grele tind să fie mai rezistente, au roți mai puternice și sunt adesea făcute pentru plimbări lungi în parc. Sunt destul de puternice, dar sunt foarte greu de manevrat în spații strâmte sau în transportul public. Cărucioarele mai ușoare sunt mai ușor de transportat, dar nu vă puteți plimba cu ele pe teren accidentat.

Pliere: unele cărucioare au o pliere foarte compactă și stabilitate individuală, dar altele necesită îndepărtarea roților pentru a le putea manevra. Dacă aveți de gând să luați căruciorul și în mașină, căutați unul care se poate plia mult mai ușor.

Cărucior pentru sugari

Dacă aveți un prichindel mai mic de șase luni, căutați un cărucior care va permite rabatarea spătarului până la o poziție orizontală, adică în poziția lui de somn.

Cărucior 3 în 1

Deoarece majoritatea cărucioarelor nu pot fi folosite până la 6 luni, mulți părinți doresc să investească într-un cărucior modern și multifuncțional. Cărucioarele 3 în 1 îmbină stilul modern cu materiale de înaltă calitate și cele mai recente tehnologii.

Un cărucior cu suspensia de spate reglabilă va permite un confort aparte pentru bebelușul vostru în timp ce este plimbat afară și se bucură de soare în parc. Acesta dacă dispune și de un sistem pentru fixarea în mașină cu ajutorul centurilor auto și de un reductor pe toată suprafața, va face orice călătorie cu mașină mai plăcută pentru copilul vostru.

Cărucioare ușoare și cărucioare tip umbrelă

Din moment ce multe familii călătoresc cu copiii lor, poate fi foarte util să aveți un cărucior care cântărește mai puține kilograme. Singurul dezavantaj: cărucioarele ușoare tind să fie mai fragile și nu pot face față terenului accidentat. 

Cărucioarele tip umbrelă sunt cărucioare ușoare care se pliază ca o umbrelă și devin foarte compacte. 

Cărucioare sport

Cărucioarele sport tind să fie mai grele și mai greu de pliat decât cele standard. Cu toate acestea, dacă vă place să alergați în parc și doriți să-l luați și pe prichindel, aceste cărucioare sunt singura opțiune.

De la geanta compartimentată pentru cărucior la husă de ploaie și de țânțari, asigurați-vă că alegerea voastră dispune și de accesoriile de cărucior de care aveți nevoie.

Dacă sunteți în căutarea de cărucioare specifice, la Vlafi găsiți cele mai bune cărucioare pentru copii!

Taguri: carucioare copiivlafi