Cum invata copiii programare la MindHub

BUCURESTI - 4 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

În zilele noastre, profesiile care sunt studiate la școală de copiii noștri nu fac, de fapt, parte din viitorul lor. Școala de programare MindHub s-a angajat să ajute la dezvoltarea unei generații noi de creatori, cu o înțelegere clară a fundamentelor programării și a gândirii analitice și computaționale. Aceste cunoștințe și abilități sunt esențiale pentru secolul XXI, ajutând copiii și tinerii să se dezolve profesional în orice domeniu.

Nu este important doar ceea ce învață copiii, ci și modul în care învață! Acesta este motivul pentru care școala de programare MindHub a creat un curriculum interactiv bazat pe metodologii centrate pe ideea de joc. Acestă programă îi învață pe copii fundamentele programării într-un mod distractiv și inovator.

Învățarea fundamentelor de programare prin metode care au la bază joaca

Școala de programare IT pentru copii MindHub prezintă programarea prin modalități precum rezolvarea de puzzle-uri, crearea propriilor povești și lumi virtuale și programarea comportamentului roboților.

Copiii înfiripă noi povești, deblochează nivelurile mini-jocurilor, își creează propriile jocuri, rezolvă misiuni și diferite provocări - un program de învățare care îi va menține antrenați în timp ce învață concepte importante de programare.

Rezolvarea puzzle-urilor logice și a jocurilor prin intermediul conceptelor fundamentale de programare

La cursurile MindHub, copiii învață concepte de codificare precum repetiția, descompunerea, acțiuni recurente și șabloane, funcții și variabile. Datorită programului inovator MindHub, copiii nu își dau seama că studiază, de fapt, astfel de concepte complexe. Ceea ce văd este modul în care rezolvă provocările și sarcinile logice, cum ar fi „programându-l pe motanul Tom să-l prindă pe șoricelul Jerry pentru a obține puncte de fiecare dată când reușește să îl prindă!”

Creativitatea prin intermediul scrierii codurilor

Școala de programare MindHub dezvoltă creativitatea copiilor în timp ce îi învață să codeze! Doar o mică parte din programul MindHub include:

• Crearea de animații și povești interactive prin programare;

• Crearea de aplicații și jocuri;

• Programarea comportamentului roboților;

• Studierea roboticii și programarea roboților într-un mediu real; 

Și multe alte activități de programare interesante care contribuie la dezvoltarea creativității copiilor. 

MindHub este un club de programare pentru copiii cu vârste între 6 și 11 ani. Scopul principal este de a dezvolta creativitatea copiilor, însoțită de gândirea logică și analitică. De asemenea, cei mici vor asimila  cunoștințe utile care îi vor ajuta în viitor. Cu multă pasiune și inovație, MindHub creează un mediu în care copiii să poată fi deosebiți!

 ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM PENTRU O LECȚIE DEMO GRATUITĂ!