Cum să găsești o ofertă de vacanță avantajoasă la o agenție de turism?

BUCURESTI - 9 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Sfaturile mele pentru atunci când cauți o ofertă sau o agenție de turism, pentru vacanța ta. Trăim în era click-ului iar asta nu mai este o surpriză. Totul se întâmplă acum, în timp real. Dacă un site se încarcă în mai mult de câteva secunde, îl închidem. Dacă operatorul nu ne răspunde la primul apel, ne pierdem răbdarea. Toate aceste tendințe se regăsesc din ce în ce mai mult, în mai toate domeniile de activitate. Iar când vine vorba de vacanțe, online-ul este, de asemenea, la putere.

Principalele avantaje ale ofertelor de vacanță din online

Cert este că posibilitățile de alegere a vacanțelor sunt aproape infinite. Și nici măcar nu exagerez când spun asta. Poți alege de la city break-uri în Europa, până la pachete charter în Spania, Grecia, Turcia, vacanțe la ski în întrega lume, circuite în Orientul Mijlociu sau în Orientul Îndepărtat, până la sejururi exotice în Thailanda, Seychelles, Maldive sau Zanzibar.
Fără îndoială, suntem privilegiați să putem trăi în aceste momente de expansiune tehnologică și digitală. Să putem vizualiza, virtual, locuri dintre cele mai îndepărtate în doar câteva secunde, să obținem toate indicațiile obiectivelor turistice dorite, imediat, cu ajutorul hărților digitale, să vizualizăm interiorul resorturilor, al camerelor de hotel și să ne comandăm un transfer privat cu un simplu click sau telefon. Sau, să ne rezervăm excursiile dorite în avans, alegând ceea ce ne atrage cel mai mult, la primă impresie.

Doar avantaje?

Cealaltă față a monedei ne arată că multitudine de oferte de vacanță de pe internet vine și cu o serie de aspecte la care trebuie să fim atenți.
Piața este imensă. Ofertele sunt foarte multe, pentru toate gusturile, preferințele, bugetele.
De exemplu, pe site-ul agenție mele de turism, unde clienții își pot rezerva singuri vacanța dorită, la o simplă căutare de sejur în Antalya, site-ul îți va pune la dispoziție peste 280 de hoteluri, 270 dintre ele fiind de 5 stele. (Antalya este o destinație particulară, la nivel de stele. O să vorbim și despre asta, cu altă ocazie).
Cu tarife cuprinse între 1000 de EUR / două persoane, până la 43.000 EUR / două persoane. Da, ai citit bine. Atât de largă este oferta pe o singură destinație!

Ce vreau să spun este că mediul online poate fi atât prietenul tău cât și contrariul. Cum vine asta?

Simplu de înțeles când vine vorba de avantaje: eficiență (nu mai pierzi timpul să mergi la agenția din oraș), poți vedea fotografii și filmări cu destinația și cu hotelurile din zonă, poți citi review-uri de la clienți, te poți documenta în legătură cu obiectivele turistice sau îți poți rezerva diferite excursii sau activități. Dar la polul opus, faptul că ofertele sunt atât de numeroase, destinații dintre cele mai diverse, hoteluri pentru toate gusturile, excursii și activități de petrecere a timpului dintre cele mai variate, toate acestea pot să te facă să te pierzi, atunci când îți configurezi vacanța. Să nu mai știi ce îți dorești, de fapt. Ce ți se potrivește cel mai bine, ce nevoi au cei cu care mergi în vacanță, care este cea mai avantajoasă ofertă?

Așa că eu îi sfătuiesc pe toți cei care își rezervă vacanțele online, să apeleze la sfaturile unui consultant în turism, pentru a ști sigur că au făcut alegerea cea mai bună pentru ei, pentru nevoile și bugetul lor.

Ești în căutarea unei vacanțe deosebite, a unui hotel de calitate sau a unui zbor avantajos?

Dorința mea este ca blogul de călătorii ANCAPAVEL.RO să fie o sursă cât mai bună de inspirație pentru tine și să îți pot oferi recomandări de vacanță sau oferte avantajoase ale pachetelor turistice, în cele mai deosebite locații.

Toate călătoriile mele de până acum mi-au adus multe bucurii şi i-au inspirat şi pe alţi oameni, motiv pentru care am decis să împărtăşesc şi mai mult din experienţele mele, dar şi ale turiştilor mei!