De ce cererea de consumabile medicale este in crestere?

BUCURESTI - 9 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Ultimele rapoarte de cercetare sugerează că din anul 2018 s-a observat o creștere uriașă a cererii de produse medicale dentare consumabile.

Produsele medicale de unică folosință sunt componente esențiale în majoritatea activităților medicale, dentare și veterinare.

De ce această creștere a cererii de produse medicale consumabile?

Procedurile realizate cu accent pe sterilitate pentru a preveni infecțiile și măsurile de siguranță adoptate de către spitale și ambulatorii, au alimentat utilizarea acestor dispozitive de unică folosință. 

În plus, accentul sporit al instituțiilor guvernamentale și de sănătate asupra sănătății publice și a infecțiilor dobândite în spitale propulsează adoptarea și utilizarea produselor medicale consumabile în spațiul medical.

Modernizarea și aplicarea standardelor de prevenire a infecțiilor, împreună cu un volum tot mai mare de proceduri spitalicești, chirurgicale și ambulatorii, vor promova creșterea globală a pieței de produse de unică folosință.

Care sunt produsele dentare consumabile la mare căutare?

Printre cele mai importante segmente de produse dentare și medicale consumabile de aprovizionare, seringa de aer pentru apă de unică folosință afișează cea mai rapidă creștere a cererii globale pe baza unei prevalențe crescânde a controlului infecțiilor.

În alte segmente proiectate se observă o creștere peste medie a vânzărilor la nivel mondial care includ consumabile de diagnosticare și de laborator, cum ar fi oglinzile dentare, produse dedicate igienizării și dezinfecției, consumabile proiectate pentru aplicații în îngrijiri critice, îngrijiri respiratorii și anestezie.

În timp ce alte produse dentare, cum ar fi îmbrăcămintea de unică folosință în tratamente și proceduri, instrumentar, consumabile CAD-CAM, sterilizare & igienă orală, raze X & accesorii, materiale de amprentare, materiale de umplere, materiale de finisare și lustruire dentare, endodonție, anestezice locale și farmaceutice și produse chirurgicale sunt, de asemenea, în industria dentară medicală.

Alege calitatea cu Dent Factory! 

Garantăm un standard ridicat de calitate și vă punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru buna utilizare a echipamentelor și tehnologiilor digitale destinate cabinetelor stomatologice și colaborăm cu un număr vast de furnizori pentru a vă pune la dispoziție cele mai inovative produse și tehnologii.