De ce să alegi aparatul dentar invisalign?

BUCURESTI - 24 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

La Velvet Dental București, avem medici stomatologi specialiști, dedicaţi, cu experiență în aparatele dentare Invisalign. Aceste alignere au fost și sunt încă alese de multe persoane care au nevoie de tratament ortodontic datorită ușurinței lor de utilizare, calității oferite și pentru că sunt o opțiune invizibilă pentru îndreptarea dinților.

Aparatele dentare Invisalign sunt detașabile

Aparatele dentare Invisalign sunt detașabile, spre deosebire de aparatele tradiționale cu brackeți metalici. Acest lucru înseamnă că poți mânca sau bea orice dorești, atâta timp cât îndepărtezi mai întâi din gură alignerul transparent. De asemenea, poți să te speli pe dinți în mod normal sau să folosești ața dentară și apa de gură fără probleme.

Acest lucru adaugă confort pentru mulți adulți. Nu există restricții alimentare care trebuie făcute în timpul tratamentului ortodontic. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care aceste alignere transparente sunt recomandate atât de des în ortodonție.

Îl poți purta toată ziua

Ortodontiștii noștri Invisalign recomandă purtarea alignerului transparent timp de cel puțin 20 de ore în fiecare zi, ceea ce înseamnă că trebuie să îl porți și în timpul somnului.

Având în vedere acest lucru, ai la dispoziție încă 4 ore, timp în care poți îndepărta aparatul dentar Invisalign fără probleme, de preferință atunci când mănânci sau când te pregătești de igiena dentară. Cu cât îl porți mai mult timp, cu atât este mai eficient tratamentul ortodontic.

Vei avea nevoie de o gutieră

După ce finalizezi tratamentul, ortodontul îți va pune la dispoziție o gutieră transparentă care va fi similară cu ultima proteză dentară Invisalign. Se recomandă purtarea gutierei pe timp de noapte, astfel încât dinții să nu revină la pozițiile lor originale.

Dacă nu respecți până la final ultimele indicații ortodontice, efectele tratamentului ar putea fi anulate. Întreabă ortodontul despre momentul în care este bine să întrerupi tratamentul.

Aparatele dentare Invisalign sunt mai confortabile decât aparatele dentare tradiționale

Mulți pacienți au declarat că au fost mai mulțumiți de aparatele dentare Invisalign decât de aparatele dentare tradiționale, deoarece s-au simțit mai confortabili cu acestea. De asemenea, au apreciat că nu trebuie să-și facă griji cu privire la sârma arcului care se poate rupe sau bracketul care se poate desprinde de pe dinte.

Invisalign este o alegere de top printre mulți adulți datorită confortului și ușurinței lor de utilizare. Deși te poți aștepta la un anumit disconfort în privința oricărui tratament ortodontic, Invisalign este mult mai puțin dureros decât celelalte metode.

Asigură-te că ai un zâmbet frumos și lasă-i pe cei din jurul tău să admire acest lucru. Bucură-te de dantura ta puternică și sănătoasă.

Programează o întâlnire la cabinetul nostru stomatologic VelvetDental din zona Primăverii, București: 0722 453 012  /  0728 326 438.