Dormi, visează, trezește-te fresh în fiecare dimineață

BUCURESTI - 23 iulie 2021

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

La Auping visăm la o lume sustenabilă bazată pe principii ergonomice, de eficiență și de estetică în industria ”somnului perfect”. Devotamentul nostru zilnic constă în încercarea de a îmbunătăți lumea și în a ne îndeplini visurile legate de sustenabilitate, dar și de a oferi o experiență de somn excepțională oamenilor de pretutindeni.

Tot ceea ce facem se învârte în jurul odihnei. Paturile, saltelele și somierele pe care le producem în fabrica noastră sunt făcute în cel mai sustenabil mod cu putință, pentru că mediul nostru înconjurător are nevoie și el de niște odihnă. 

Așadar, descoperă lumea Auping și dormi, visează, trezește-te fresh în fiecare dimineață.

Somierele Auping, cele mai bune invenții de pe piață

Somierele Auping sunt un element critic pentru soluțiile noastre de somn și oferă multe avantaje majore. Cu o structură deschisă în proporție de 85%, aceste somiere oferă cel mai bun suport pentru tine și pentru salteaua ta, dar și o ventilație mai bună decât a oricărei alte baze de pat. Desigur, totul pentru a îți garanta o noapte plină de vise minunate și un somn sănătos. 

Fiecare conexiune acționează ca un arc ca să poți beneficia de 10.000 puncte de sprijin, ceea ce înseamnă un suport excelent pentru tine, în fiecare zi și noapte. Somiera Auping îți oferă garanție pe viață, dar și liniște totală că ai un cadru de pat de o longevitate și performanță excepționale care depășește orice ai experimentat vreodată.

Ajustabilitate ergonomică în dormitor

Pentru că ne pasă cu adevărat am introdus în dormitor multifuncționalitate în design și proprietăți ajustabile ergonomice. Beneficiile sunt clare. Sănătate, bunăstare, confort, utilizare extinsă a stilului de viață și, bineînțeles, un somn mai bun și mai sănătos. 

Oricare dintre aceste beneficii îți dorești, sperăm că toate, ajustabilitatea ergonomică reușește să transforme patul în ceva mai mult și să ofere o flexibilitate și o gamă de utilizări care îți va oferi o experiență de somn excepțională. Această tehnologie cheie reprezintă o nouă eră și o nouă percepție a ceea ce poate fi o soluție de somn modernă. O evoluție tehnică pentru a se potrivi stilului de viață modern.

Gravitație zero

Imaginează-ți o poziție în care tot stresul zilei se topește. Imponderabilitate. Tensiunea și presiunea sunt eliberate din spatele tău, picioarele sunt odihnite, fluxul sanguin și circulația sunt optimizate. Mușchii tăi se relaxează, inima și mintea se relaxează. Gravitație zero înseamnă relaxare totală și un somn de calitate.

Vizitele la showroom-ul Auping se realizează doar cu programare. Ne găsești pe str. Puțul lui Zamfir nr. 45-47, București, România.