E timpul sa investesti in echipamente stomatologice moderne

BUCURESTI - 25 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

În cadrul practicilor dentare private, investițiile în echipamente stomatologice moderne și de ultimă generație reprezintă un mijloc eficient de modernizare a serviciilor lor.

E timpul pentru un upgrade

Practicile dentare sunt diferite una de cealaltă, în ciuda faptului că pe hârtie oferă aceleași tipuri de tratamente și proceduri.

Fiecare practică dentară oferă propriul nivel de serviciu, determinat de experiența și expertiza fiecărui medic stomatolog. În consecință, în special în cazul practicilor dentare private, acestea trebuie să se străduiască să se diferențieze pe această piață competitivă.

O modalitate de a face acest lucru este prin echipamentul pe care îl folosesc pentru a-și desfășura tratamentele și procedurile dentare. În timp ce echipamentele dentare moderne nu reprezintă un substitut pentru abilitățile proprii ale medicilor dentiști, acestea au încă un impact semnificativ în modul în care pacienții experimentează o vizită la dentist.

În plus, tehnologia dentară evoluează într-un ritm alert, așa că este recomandat ca profesioniștii din domeniu să țină pasul cu tipurile de progres tehnologic care vor îmbunătăți substanțial calitatea serviciilor pe care le pot oferi pacienților.

Modernizarea echipamentelor dentare stabilește în cele din urmă noi standarde de excelență pentru o practică dentară, ajutând la atragerea de noi pacienți și la fidelizarea celor existenți.

Echipamente dentare moderne și noi tehnologii

 Stomatologia modernă a avansat în diferite domenii ale tehnologiei, printre care:

- Stomatologie digitală

- Soft stomatologic

- Terapii non-invazive cu laser

În timp ce unele tehnologii sunt în continuă evoluție, reticența investițiilor acum ar putea costa cabinetele stomatologice pe termen lung.

Acest lucru este valabil mai ales în domeniul stomatologiei estetice, unde echipamentele dentare moderne reprezintă adesea un bun comercial important în atragerea de noi clienți pentru o varietate de proceduri și tratamente de cosmetică dentară.

Astfel, practicile dentare se pot confrunta cu un risc real de a-și pierde pacienții față de concurenți, dacă nu sunt în măsură să ofere tratamente cheie avansate pentru că le lipsește echipamentul. Există, de asemenea, riscul de a-și pierde membrii talentați din echipă în alte practici dentare avansate, în vederea dezvoltării carierei oferite de accesul la echipamente mai bune.

Pacienții și specialiștii în stomatologie văd această valoare pe care o aduce un echipament dentar modern, prin urmare, văd valoarea într-o practică dentară care investește în acesta.

Avantajul recursului tehnologiei dentare este reprezentat de potențialul său de a debloca o productivitate mai mare pentru practicile dentare.

”Tehnologia dentară evoluează rapid. Medicii dentiști ar trebui să ia în considerare opțiunile lor privind investițiile pe termen lung și să ajute la diferențierea a ceea ce pot oferi pe o piață competitivă. Acum ar putea fi momentul potrivit pentru a investi în echipamente dentare moderne."

Alege calitatea cu Dent Factory! 

Garantăm un standard ridicat de calitate și vă punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru buna utilizare a echipamentelor și tehnologiilor digitale destinate cabinetelor stomatologice și colaborăm cu un număr vast de furnizori pentru a vă pune la dispoziție cele mai inovative produse și tehnologii.