Este perioada recomandată pentru o vacanță în Dubai sau Egipt. Tu ce ai alege?

BUCURESTI - 21 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Sezonul de primăvară și cel de toamnă – iarnă sunt perioadele cele mai bune pentru a alege o vacanță în Dubai sau în Egipt. Nu vara, deși sunt anumite pachete care oferă plecări și chiar tarife mai mici pentru aceste plecări, nu îți recomand să alegi altă perioadă pentru că temperaturile sunt foarte ridicate. Deci, ține cont de asta!

Este perioada recomandată pentru o vacanță în Dubai sau Egipt. Tu ce ai alege?

Este perioada recomandată pentru o vacanță în Dubai sau Egipt. Tu ce ai alege?

Ca tarife, ambele destinații sunt similare. Un sejur cu sericii optime pornește de la aproximativ 500 EUR și poate urca destul, pentru servicii de nivel premium. În  cazul unei vacanțe în Dubai, cu atât mai mult, nivelul confortului pe care această destinație îl pune la dispoziție poate fi unul foarte ridicat, dacă și bugetul este pe măsură.

Ce diferențiază cele două destinații?

Vacanțele in Dubai sunt foarte căutate pentru cei care sunt atrași de nou, de inovație și tehnologie, de confort, de lux și de shopping dar care, în același timp, vor să și guste din cultura arabă. În Dubai, poți foarte bine să te cazezi la un hotel de 5 stele,  să mergi cu limuzina la shopping la Dubai Mall, iar după amiază să încaleci pe cămilă, în deșert. Iar a doua zi, să optezi pentru un salt cu parașuta deasupra insulei The Palm. În vacanță, în Dubai, pare că totul îți este pus la dispoziție într-un fel subliminal. Turismul este făcut la cote înalte iar infrastructura și tehnologia facilitează totul. Nu poți merge în Dubai fără să nu experimentezi lucruri pe care nu le-ai încercat niciodată. Ar fi păcat.

Pe de cealaltă parte, desinația Egipt, cu vestita sa destinație de vacanță, Sharm El Sheikh, îți propune un alt concept de vacanță. Aici poți opta pentru regim de masă all inclusive, față de Dubai care propune cel mai adesea mic dejun sau demipensiune. Majoritatea dintre cei care aleg o vacanță în Sharm El Sheikh sunt fie cupluri, fie familii cu copii, care vor să se bucure de plajă, soare dar care vor să guste mai mult din spiritul oriental. Pe lângă cunoscutele plimbări cu cămila sau jeep safari, aici poți alege numeroase excursii prin care poți călători înapoi, în timp. Un tur la Mănăstirea Sf. Ecaterina sau pe la Muntele Sinai sunt experiențe pe care nu le-aș rata. De asemenea, Sharm El Sheikh este o destinație cunoscută pentru cei care vor să încerce snorkeling-ul.

Așadar, acestea sunt aspectele care diferențiază cele două destinații orientale, Dubai și Egipt. În funcție de care sunt caracteristicile care te atrag la o vacanță, poți alege să experimentezi una dintre cele două. Iar ofertele sunt destul de numeroase și de avantajoase, deci nu ezita!