Feells.com - design interior cu accente moderne din mijlocul secolului

BUCURESTI - 17 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Chiar dacă nu ești vreun pasionat de design, cu siguranță ai auzit de designul modern de la mijlocul secolului. Și, din motive întemeiate, aceasta este o direcție de design atemporală, eternă, care nu pare să piardă din popularitate prea curând. Dar prin ce este definit acest stil de design?

Ce înseamnă stilul modern din mijlocul secolului?

Deși acest termen nu a fost inventat până la mijlocul anilor '80 și, deși nimeni nu știe cu adevărat care îi este adevărata cronologie, această epocă reprezintă o combinație între practicitatea post-al doilea război mondial, optimismul epocii anilor '50, elementele de design "mai pământeşti" din epoca anilor '60, tonuri ale epocii anilor '70 și texturi perfect împletite într-o odă elegantă a simplității scandinave.

Dacă dorești, poți să o numești o reacție la decadența designului interior și a arhitecturii de prin anii '40, deoarece la momentul înființării sale, decorul modern de la mijlocul secolului a fost o reîmprospătare a simțurilor și o revenire cu forțe noi la conținutul creativ.

Vibe-ul este proaspăt și efervescent, cu nuanțe retro și complet atrăgător cu dedicarea sa pentru confort și practicitate, înfășurat într-un design armonios care nu se va demoda niciodată. Spre deosebire de alte mișcări estetice, decorul modern din mijlocul secolului este simplificat în design, deoarece forma urmează funcția în timp ce evidențiază materialele utilizate.

Mobilier în stil modern din mijlocul secolului

Designul modern din mijlocul secolului este fără prea mult tam-tam și formal și ține de linii curate, simplitate, caracter practic și curbe organice blânde. Plasticul, acrilicul și chiar formica completează compoziția materialelor pentru producția de mobilier.

Alte caracteristici includ picioarele în formă de ac de păr, canapelele joase, scaunele cu înveliș din plastic, șezlongurile confortabile, finisajele mate și consolele cu suprafețe simple punctate cu fațade care radiază personalitate prin înflorituri de design.

FEELLS.COM, UN SPAȚIU CARE TRĂIEȘTE PRIN TINE