Feminitate accentuata cu contururi frumoase

BUCURESTI - 29 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Experimentează un nou sentiment de încredere și respect de sine, în urma unei îmbunătățiri prin chirurgie cosmetică. La Centrul Medical Pogany, o operație combinată de augmentare-mastopexie (mărire și ridicare a sânilor) poate fi ceea ce ai nevoie pentru a-ți stimula spiritul, a-ți îmbunătăți silueta și a-ți da formele dorite.

Experiența ta. Oprația de augmentare-mastopexie.

Chirurgia cosmetică precum mărirea sânilor și liftingul mamar reprezintă o experiență personalizată care poate varia în funcție de fiecare pacientă în parte, de obiectivele unice ale corpului și de abordarea chirurgicală care va funcționa cel mai bine pentru nevoile acesteia. Pacientele trebuie să rețină faptul că rezultatele lor în urma operației de augmentare-mastopexie, pot varia în funcție de cele ale clientelor precedente sau ale altor femei pe care le cunosc. 

Cu toate acestea, fiecare pacientă va trebui să programeze o consultație și să discute pe larg cu unul dintre specialiștii Clinicii Pogany pentru o a ajuta să înțeleagă diferitele opțiuni disponibile și ce care dintre acestea o pot ajuta să obțină într-un mod eficient și sănătos rezultatele dorite. 

Beneficiile operației de augmentare-mastopexie

Nimeni nu este perfect, iar multe dintre paciente pot avea probleme ușoare privind simetria în aspectul lor fizic. Pe măsură ce îmbătrânim, corpurile noastre încep să se schimbe. Fluctuațiile de greutate, gravitația, laxitatea pielii, pierderea colagenului, sarcina și alăptarea pot avea efecte estetice neplăcute, cum ar fi pielea lăsată sau întinsă și atrofierea glandei în zone precum sânii.

În plus, unele paciente pot fi nemulțumite sau se pot simți incorfortabil în corpul lor cu privire la forma, dimensiunea sau trăsăturile actuale ale sânilor lor, considerând că sunt prea mici sau disproporționați în raport cu dimensiunea corpului. 

La Centrul Medical Pogany, operația de augmentare-mastopexie - intervenția de mărire și ridicare a sânilor - te poate ajuta să corectezi aceste probleme estetice, prin folosirea de implanturi de înaltă calitate și soluții precum gelul siliconic sau serul fiziologic (principalul lichid care compune corpul uman), împreună cu tehnici chirurgicale pentru a ridica și a ajusta excesul de piele.

Mărirea sânilor definită

Termenul de augmentare este folosit pentru a se referi la creșterea dimensiunii sau a cantității de ceva. În cazul intervenției chirurgicale la sân, se referă de obicei la o procedură cosmetică care ajută la creșterea dimensiunii sânilor.

În cele mai multe cazuri, mărirea sânilor se realizează cu ajutorul dispozitivelor de implant. Termenul medical oficial pentru acest tip de procedură este mamoplastia de augmentare. Există și alte tipuri de intervenții chirurgicale ale sânului, cum ar fi reducerea volumul sânilor sau liftingul mamar, iar acestea pot fi uneori combinate pentru a oferi un tratament personalizat pentru diferite domenii de interes.

Cine se potrivește pentru operația de mărire și ridicare a sânilor?

Printre candidații optimi pentru operația de augmentare-mastopexie se numără femeile care au experimentat sarcina, nașterea, alăptarea, fluctuațiile de greutate, efectele naturale ale gravitației sau pierderea volumului în piept.

Unele paciente au optat pentru serviciile estetice oferite de Centrul Medical Pogany pentru a restabili aspectul ferm și natural al sânilor lor, înainte ca gravitația sau copiii să le afecteze ”flotabilitatea”. Alte paciente consideră că intervenția de mărire a sânilor combinată cu liftingul mamar poate fi cea mai bună modalitate de a obține un bust mai rotund și mai proeminent.

Centrul Medical Pogany oferă aceste servicii cosmetice pacientelor care doresc să-și îmbunătățească aspectul sânilor sau să-i redimensioneze pentru a obține contururi mai frumoase.