Filozofia unghiilor sanatoase by TRIND

BUCURESTI - 1 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

La fel ca pielea și părul, unghiile conțin „keratină”. Keratina este un tip natural de proteină ​​(fibră de proteină), care este insolubilă.

Patologia unghiilor

Suprafața exterioară a unghiei pe care o indicăm în mod normal drept „unghie” este doar o parte din structura unghiei și se numește placa unghiei. Placa unghiei există exclusiv datorită celulelor moarte de keratină, iar acestea sunt stivuite compact în aproximativ 100 de straturi.

Stratul superior este produs în partea din spate a țesutului conjunctiv al unghiei, iar partea inferioară - stratul care este în contact strâns cu patul unghiei  - este produs în partea din față a țesutului conjunctiv al unghiei. Acest țesut poate fi găsit sub piele și, prin urmare, este invizibil. 

Țesutul conjunctiv trece în semicercul alb, situat la baza unghiei și denumit „lunula” sau mica lună care este vizibilă în mod special la degetul mare. Din țesut, placa unghiei crește în direcția vârfului degetului peste patul unghiilor.

Placa unghiei stă în contact strâns cu patul unghiilor și menține „nivelul apei” în aceasta. Acest lucru este important, în timp ce nivelul de umiditate al unghiei afectează calitatea și flexibilitatea unghiei. Prin urmare, acolo unde placa unghiei se abate de la patul unghiei - marginea unghiei - unghia va deveni mai fragilă și se va desprinde mai ușor.

Îngrijire cuticule 

Cuticulele sunt dintr-o substanță asemănătoare keratinei. Cu toate acestea, sunt mai flexibile. Cuticulele formează o barieră eficientă între unghie și pielea înconjurătoare și împiedică pătrunderea bacteriilor în corp prin unghie și piele. Acest lucru ilustrează importanța menținerii cuticulelor într-o stare optimă.

Trind România

În tratarea și răsfățarea unghiilor, este important să înțelegem fiziologia și patologia unghiilor noastre și cum putem rezolva problemele unghiilor cu produsele tratament de îngrijire a unghiilor Trind.

În ultimii douăzeci de ani, Trind și-a dezvoltat expertiza în îngrijirea naturală a mâinilor și unghiilor. Se mândrește de schimbul de cunoștințe și experiență cu profesioniștii din domeniu, cei mai talentați manichiuriști și personalul dedicat al magazinelor de specialitate, ascultând cu atenție consumatorii.

Multe femei au nevoie de îngrijirea unghiilor. Pentru unghiile care se decojesc, se rup și se desprind, Trind România oferă soluția naturală. Accesează site-ul www.trind.ro și bucură-te unghii naturale, puternice și frumoase.