Ghid de cumparaturi pentru carucioare pentru copii - De la nou-nascut la 6 luni

BUCURESTI - 23 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Copilul tău este o perlă, ceva extrem de prețios care se formează în timp. De aceea, siguranța și confortul micului prichindel ce urmează să se nască, devin unele din prioritățile tale.

Așadar, un prim gând ar fi achiziționarea unui cărucior care îți va păstra copilul în siguranță, să fie confortabil și, de asemenea, să se încadreze în bugetul tău. Dar ce face ca un cărucior să coste 300 de lei și altul să fie peste 4000 de lei? Mai mulți factori, inclusiv designul modern, materialele confortabile și ușoare și mai multe caracteristici decât ți-ai putea imagina. Însă, nu trebuie să cheltuiești o avere pentru a-ți achiziționa un cărucior bun; trebuie să te gândești în ce mod îl vei folosi și ce avantaje și principii de funcționare sunt importante pentru tine.

Cărucioarele pentru copii sunt un cadou popular pentru botez. Înainte de a-l adăuga pe lista de cumpărături, evaluează toate opțiunile disponibile pe Vlafi.ro, partenerul tău de încredere atunci când vine vorba de siguranța și confortul bebelușului tău.

De la nou-născut la 6 luni- alegerea celui mai bun cărucior pentru copii

Călătoria cu un nou-născut necesită o examinare specială a căruciorului -  până la vârsta de 6 luni sau până când copilul își dezvoltă abilitățile motrice și musculatura gâtului, vei avea nevoie de un sistem de transport sau de călătorie care se înclină complet pentru a-ți susține în siguranță copilul. Deținerea unui cărucior pentru copii care vine cu un scaun auto (cum ar fi un sistem de călătorie) sau care este compatibil cu un scaun auto pentru sugari pe care deja îl ai la dispoziție, îți poate simplifica viața.

Sistemul de călătorie All-In-One

Cei mai proaspeți deveniți părinți încep cu un sistem de călătorie complet, care constă dintr-un scaun auto pentru sugari, o bază pentru scaunul auto și un cărucior. Aceste cărucioare pot fi destul de voluminoase și grele totodată, dar odată ce prichindelul ajunge la vârsta de 6 luni și se poate ridica, vei avea flexibilitatea de a utiliza un cărucior cu sistem de călătorie fără a fi nevoie și de scaunul pentru sugari.

Unele cărucioare cu sistem de călătorie pot găzdui un copil mai mic de 6 luni fără scaunul auto, în cazul în care scaunul se înclină aproape complet față de orizontală. Un sistem de călătorie este mai costisitor, dar oferă un plusvaloare deoarece căruciorul poate fi folosit după ce copilul depășește vârsta pentru scaunul pentru sugari.

Știm cât de dificil este să-ți împarți timpul între cumpărături și micuțul tău. Lasă-ne pe noi să facem cumpărăturile pentru tine! Intră pe www.vlafi.ro și bucură-te de o zi plină de chicoteli fericite!