Idei inedite de vacanță! Vacanță la kite surf, la shopping sau un sejur exotic în Malaezia? Ce ai alege?

BUCURESTI - 17 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Diversitatea se regăsește, din plin, pe blogul meu de vacanțe. În rândul cititorilor mei, se regăsesc atât oameni interesați de noutăți, de știri, de recomandări de vacanță, de oferte, de review-uri de la alți turiști, de escapade de weekend sau de vacanțe exotice. Așa că astăzi, îți propun trei articole diverse, pentru toți iubitorii de călătorii.

Idei inedite de vacanță! Vacanță la kite surf, la shopping sau un sejur exotic în Malaezia? Ce ai alege?

Idei inedite de vacanță! Vacanță la kite surf, la shopping sau un sejur exotic în Malaezia? Ce ai alege?

Vacanță la kite surf

Mai întâi de toate, te-aș întreba dacă ai încercat până acum kitesurfing-ul. Este acel sport acvatic în care te dai cu o placă pe apă, împins de forța vântul, cu ajutorul unui zmeu. Și vestea bună este că în câteva zile de școală, poți învăța cu succes, să faci kitesurfing sau kiteboarding. Este totuna.

Pe lângă faptul că este foarte distractiv și că nu se învață greu, un alt avantaj este echipamentul de kite surf. Nu este nimic complicat sau prea scump. Ai nevoie de o placă, un zmeu, un costum de apă, o cască, o vestă de protecție și de niște coarde și o bară de mânuit zmeul, Mai sunt și alte accesorii pentru iubitorii de kitesurfing dar, în mare, acesta este echipamentul de bază.

Acestea fiind știute, poate că te întrebi, deja, unde ai putea practica kitesurfing. Ei bine, poți începe chiar la noi în țară să faci cursurile de kite surfing. Există și la noi școli pentru așa ceva. Dar pe lângă școală, vreau să îți vorbesc despre destinațiile de vacanță recomandate pentru kitesurfing. Printre care se enumeră Lefkada, Gokceada, Rodos și alte destinații pe care le vei găsi, în cadrul articolului complet. Citește-l și aștept întrebările tale. Sau dacă ești un bun cunoscător al acestui sport, aștept și alte păreri și propuneri de la tine.

Vacanță la shopping. Unde călătorim pentru cumpărături?

O vacanță merge la fix și cu ceva shopping, nu? Dar cum ar fi o vacanță dedicată special, cumpărăturilor?
Împătimiții cumpărăturilor, care caută lucruri de calitate sau reduceri substanțiale și oferte avantajoase ar putea găsi foarte oportună această variantă. În plus, marile orașe europene deja s-au consacrat în rândul acestei nișe de turiști-cumpărători. Iar aici, vorbim de haine, accesorii, cosmeticale, bijuterii sau obiecte de artă.
Milano este unul dintre locurile renumite pentru shopping. Magazine de toate felurile, pentru toate bugetele, plus tradiția caselor de modă și a croitoriei pe comandă au făcut din Milano una dintre destinațiile de vacanță renumite pentru shopping. Mulți vin aici, măcar într-un city break în perioada reducerilor, pentru a-și completa garderoba sau pentru a achiziționa obiectele mult dorite.

Londra este altă destinație de vacanță recomandată pentru celor care merg la shopping. Aici, se găsesc magazine renumite, mall-uri și lanțuri de magazine importante și orice firmă importantă din lumea modei își are reprezentarea, aici. Aproape că nu există ceva reprezentativ pe această piață, care nu poate fi găsit în Londra. Orice brand sau produs important trebuie să se găsească aici. Un alt punct de atracție îl constituie evenimentele din lumea modei. În Londra, vei găsi o mulțime de evenimente legate de stil și modă, de fashion, de producție, de imagine sau de artă. Este unul dintre hub-urile importante din lume, când vine vorba de acest domeniu.

Ești curios/oasă care sunt și celelalte propuneri ale mele? Te invit să citești întregul articol pe blog.

Vacanţă pe insula Langkawi, Malaezia: experienţă şi recomandări de la turişti

Poate ai citit, până acum, de Malaezia sau poate ai cunoscuți care au fost în vacanță acolo. Dar fac pariu că nu știai de această destinație deosebită din Malaezia. Și anume, de insula Langkawi. Un arhipelag malaezian, o insulă retrasă, departe de turiștii din întreaga lume, care merg să viziteze Malaezia. Surpriza este că Langkawi are chiar și un aeroport internațional iar de aici până la hoteluri, vei face estimativ o jumătate de oră.

Lavinia şi Flaviu au ales hotelul Four Seasons, localizat în partea de nord a insulei. Alegerea hotelului Four Seasons a fost foarte inspirată, pentru că întregul său teritoriu pune în valoare cadrul natural al insulei. Complexul de lux, Four Seasons Langkawi se află pe malul mării Andaman (din nord-estul oceanului Indian), pe plaja Tanjung Rhu Beach, una din cele mai frumoase plaje din Langkawi, cu o privelişte superbă.

În vacanța lor aici, au făcut un tur cu barca cu motor pe insulele din împrejurimi, au vizitat Parcul Naţional Geoforest Kilim Karst Langkawi, unde au avut ocazia să admire animalele insulei din pădurile de mangrove şi să hrănească vulturii. De fapt, vulturul este emblema arhipelagului Langkawi, motiv pentru care localnicii au construit un monument, ca tribut al păsării emblematice.

Mai multe despre un sejur exotic în Lagkawi din Malaezia și despre ce au mai descoperit Lavinia și Flaviu acolo, poți descoperi, citind articolul integral, pe blog.

Așadar, de această dată ți-am propus trei variante diverse, în cazul în care erai lipsit de inspirație, în această perioadă. Prima dintre ele a fost o vacanță la kitesurfing, cea de-a doua, o vacanță la shopping iar ultima, un sejur exotic în Langkawi - insula din Malaezia. Pentru orice întrebare, ofertă sau propunere, nu ezita să mă contactezi. Aștept să îmi scrii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/top-on-web-srl/idei-inedite-de-vacanta-vacanta-la-kite-surf-la-shopping-sau-un-sejur-exotic-in-malaezia-ce-ai-alege