Idei pentru un somn odihnitor de iarna

BUCURESTI - 18 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ultima lună de toamnă a adus cu ea temperaturi scăzute, vreme ploioasă și zile mai scurte, devenind astfel un moment propice pentru reamenajarea dormitorului cu așternuri de pat, pilote, pături și perne pentru iarnă.

Așternuturile de pat cu o densitate mai mare, respectiv cu o greutate mai mare, au fost dintotdeauna cea mai practică alegere, însă anumite cercetări cu privire la utilizarea așternuturilor de pat, păturilor Cocolino și a pilotelor mai ușoare arată că acestea combinate pot oferi niveluri mai bune de izolație.

Prin urmare, o sursă bună de izolație poate veni dintr-o pătură pufoasă Cocolino sau dintr-una dintre pilotele pe care le avem sau dorim să le achiziționăm. În plus, chiar și lenjeriile de pat Cocolino sunt foarte pufoase și reprezintă modalitatea preferată a oamenilor de a se încălzi în sezonul rece.

Combinația potrivită pentru iarnă

Unele materiale naturale, cum ar fi lâna, oferă cantități uimitoare de căldură în pilote ușoare și confortabile. Pilotele premium din lână permit eliberarea căldurii prinse, împiedicându-vă să vă încălziți prea mult.

Păturile moderne Cocolino sunt perfecte pentru a vă oferi un strat suplimentar de protecție pentru acele nopți cu adevărat reci sau încercați cuverturile matlasate din bumbac care sunt minunate pentru uz zilnic, precum și pentru dormit.

Credeți sau nu, culoarea influențează, de asemenea, comoditatea și sentimentul de căldură din dormitor, nuanțele pastelate moi fiind ideale pentru vară, iar cele strălucitoare și îndrăznețe pentru iarnă. Nuanțele puternice oferă acea senzație de căldură bogată, iar combinate cu o lenjerie de pat Cocolino, rezultatul va fi minunat.

Dacă doriți să vă bucurați de o căldură primitoare și confortabilă, pilotele și pernele din puf de gâscă sunt probabil cea mai bună alegere de pe piață. Acestea sunt moi și ușoare și pot oferi niveluri superioare de izolație.

Magazinul online „Conforter” vă pune la dispoziție o gamă variată de lenjerii de pat Cocolino cu o textură unică și pufoasă. Alegeți acum una dintre lenejeriile de pat Cocolino și bucurați-vă de confortul unui somn lipsit de neplăceri.