Imbunatateste-ti sanatatea orala cu implanturile dentare de la Velvet Dental

BUCURESTI - 10 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Implanturile dentare acționează ca rădăcinile artificiale pentru dinții care lipsesc deja. Pentru a înlocui dintele sau dinții pierduți, procesul de implantologie e completat de implantul propriu-zis, bontul protetic (elementul de legătură dintre implant și coroană) și coroana dentară pe implant.

Datorită acestei soluții inovatoare în medicina dentară, pacienții pot zâmbi cu încredere din nou, pot vorbi corect, pot mânca și mesteca la fel ca înainte cu dinții naturali. La clinica VelvetDental București sunt disponibile diferite tipuri de implant dentar, printre care Alpha Bio, Megagen Anyridge și Straumann.

Când este nevoie de un implant dentar?

Implanturile dentare sunt recomandate în primul rând atunci când un dinte este pierdut. Pierderea dinților poate provoca probleme funcționale, cum ar fi dificultăți de masticație ce pot genera dureri de stomac sau chiar la nivelul mușchilor gâtului și să nu mai vorbim de probleme estetice. Dacă vă confruntați cu cel puțin una dintre problemele menționate sau nu numai acestea, dar și alte probleme dentare, puteți fi un candidat ideal pentru un implant dentar.

Beneficiile implanturilor dentare

- Un zâmbet cu aspect natural

- Procedeul de masticație îmbunătățit și vorbire fluentă

- Dinții vecini rămân intacti

- Potrivire stabilă și confortabilă

- Soluție de lungă durată și dovedită

Cum puteți obține un implant dentar?

În primul rând, trebuie să vă prezentați la medicul stomatolog pentru o consultație în care se va examina osul, care va acționa ca baza pentru viitorul implant. Implantul dentar este plasat în os printr-o procedură chirurgicală total nedureroasă. În perioada de recuperare, implantul fuzionează cu osul și apoi, se plasează coroana pe implant. Rezultatul oferă un dinte nou alături de creșterea încrederii în sine pe care o oferă un zâmbet sănătos și frumos.

Programează-te acum la un specialist în implantologie pentru a mai multe informații despre tipurile de implant dentar disponibile în cadrul clinicii VelvetDental București.