Implanturi de silicon rotunde sau anatomice?

BUCURESTI - 14 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Operația de augmentare mamară este una dintre cele mai populare tehnici chirurgicale estetice din lume. Femeile care își doresc sâni mai mari și mai plini, recurg la îmbunătățiri artificiale care pot arăta în continuare naturale și frumoase.

Pentru a îmbunătăți forma și dimensiunea sânilor, pacientele optează pentru operația de augmentare mamară cu implanturi de silicon. Aceste inserții cosmetice sunt disponibile sub diferite forme, rotunjite și ca implanturi anatomice cunoscute sub denumirea de “implanturi în formă de lacrimă”.

Știi ce formă ți se potrivește cel mai bine? Citește mai departe pentru a afla mai multe despre cum să alegi cea mai bună formă de implanturi de silicon pentru corpul tău.

Care este diferența dintre implanturile de silicon rotunde și cele anatomice?

Implanturile de silicon rotunde sunt foarte populare încă din zilele anterioare ale procedurilor de mărire a sânilor, însă implanturile anatomice, de asemenea, câștigă în popularitate datorită efectului subtil și mai natural asupra sânilor. Cum diferă? Acestea diferă mai ales în ceea ce privește forma lor și modul în care îți fac sânii să arate.

Implanturile de silicon rotunde au cantități egale de volum în partea superioară și inferioară a implantului. De asemenea, sunt mai pufoase decât cele ”în formă de lacrimă”. Această formă de implant mamar poate crește dimensiunea și decolteul sânilor tăi; îl scoate în evidență, făcându-ți sânii să pară mai plini și mai accentuați. Mai mult, pentru că sunt perfect rotunde, nu-ți vei mai face griji pentru forma și simetria sânilor tăi.

Implanturile de silicon anatomice și-au câștigat acest nume, deoarece forma lor este aceeași ca cea naturală a sânilor. Implanturile anatomice au o bază inferioară mai plină care se îngustează treptat pe măsură ce atinge porțiunea superioară a implantului, arătând ca o lacrimă. Aceste implanturi de silicon imită forma tipică a sânilor naturali, mărind în mod subtil dimensiunea sânilor.

Care este cea mai bună formă de implanturi de silicon pentru corpul tău?

Dacă îți place forma sânilor tăi, dar totuși îți dorești să le mărești volumul, implanturile de silicon rotunde pot fi cea mai bună alegere pentru tine. Poți obține un decolteu mai adânc și mai accentuat, folosind implanturile de silicon rotunde.

Cu toate acestea, dacă ai sânii lăsați sau ai prea puțin țesut mamar pentru a adăuga formă sânilor tăi, implanturile de silicon anatomice sau ”în formă de lacrimă” sunt cele recomandate. Acestea conferă un aspect natural și discret sânilor, creând sâni mai plini și mai mari.

Experimentează un sentiment mai profund de valoare și respect de sine și optează pentru o îmbunătățire chirurgicală cosmetică. La clinica de frumusețe integrată Be Perfect București, operația de augmentare mamară poate fi doar ceea ce ai nevoie pentru a-ți stimula spiritul și îmbunătăți silueta.