Implanturi dentare

BUCURESTI - 7 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Implanturile dentare sunt, fără îndoială, cea mai bună alegere pentru înlocuirea permanentă a dinților lipsă, fără a afecta dinții vecini.
Cu ajutorul implanturilor dentare, putem remedia pe deplin pierderea dinților și, astfel, îmbunătățim abilitățile de masticație și de vorbire, dar și restabilim un zâmbet frumos. Implanturile pot servi, de asemenea, ca ”purtători” ai unei punți dentare fixe sau ale unei proteze dentare.

Deci, ce este un implant dentar?

Un implant dentar este un dispozitiv metalic în formă de șurub care este introdus chirurgical în osul maxilarului pentru a servi drept rădăcină artificială de înlocuire. Implanturile oferă o bază solidă, peste care se pot fixa proteze estetice, puternice și durabile în mod natural, pentru a înlocui dinții lipsă.

Cine poate fi candidat pentru implanturi dentare?

În general, oricine a pierdut unul sau mai mulți dinți poate beneficia de implantologie dentară. Cu toate acestea, nu toată lumea este un candidat viabil. O bună sănătate fizică și dentară e necesară pentru ca un pacient să devină eligibil pentru înlocuirea dinților lipsă cu orice tip de implant. Orice pacient poate beneficia de implanturi dentare dacă are oricare dintre următoarele probleme dentare:

- pentru înlocuirea unui singur dinte lipsă, o coroană este fixată peste implant.

- pentru înlocuirea mai multor dinți lipsă, un singur implant poate susține până la 3 sau 4 dinți artificiali, sub formă de proteze mobile sau o punte fixă.

- pentru înlocuirea tuturor dinților lipsă, implanturile dentare pot fi, de asemenea, utilizate ca o alternativă superioară la proteza convențională. În acest caz, doar patru implanturi în fiecare maxilar pot fi folosite pentru a sprijini o punte fixă completă.

- dacă nu ești mulțumit de estetica sau de cum se potrivește vechea proteză dentară, clinica dentară Soladent îți poate oferi un zâmbet nou și sănătos cu o proteză susținută de implant.

Beneficiile implanturilor dentare

Implanturile dentare oferă mai multe beneficii față de alte opțiuni de înlocuire a dinților, cum ar fi protezele mobile și punțile dentare. 

1. Durabilitate - implanturile sunt realizate din aliaje de titan de înaltă calitate, care le asigură o rezistență și durabilitate suficiente pentru a rezista la acțiunile de masticație foarte puternice. Dacă ai grijă de sănătatea ta orală în mod corespunzător, te poți aștepta ca dinții susținuți pe implant să dureze o viață întreagă.

2. Rata excelentă de succes - spre deosebire de proteze și punți care necesită reparații sau înlocuire frecventă, statisticile indică o rată de succes de 95% la evaluarea la 10 ani de la aplicarea implanturilor.

3. Estetica - implanturile oferă o bază fermă pentru atașarea unor dinți artificiali cu aspect estetic plăcut și natural, realizați din porțelan sau zirconiu.

4. Funcționalitate superioară - spre deosebire de protezele detașabile, implanturile dentare rămân ancorate în osul maxilarului și susțin ferm dinții artificiali pentru a preveni mișcarea inutilă. Drept urmare, pacienții pot consuma fără probleme orice aliment preferat, la fel cum o făceau și cu dinții naturali.

Când vine vorba de înlocuirea dinților lipsă, implanturile dentare sunt, fără îndoială, cea mai bună alegere! Acest lucru se datorează faptului că implanturile dentare arată și se simt la fel ca dinții naturali.

Programează-te la clinica dentară Soladent București și bucură-te de un zâmbet de care vei cu adevărat mândru!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/top-on-web-srl/implanturi-dentare5