Implanturi dentare

BUCURESTI - 7 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Cea mai bună opțiune pentru înlocuirea dinților, implanturile dentare sunt concepute pentru a arăta, simți și funcționa ca dinții naturali pentru a reda pacienților încrederea în zâmbetul lor. În plus, implanturile dentare pot oferi o valoare mai bună pe termen lung decât opțiunile convenționale de înlocuire a dinților.

Cinci motive pentru care implanturile dentare sunt atât de populare:

1.     Aspect natural și potrivire confortabilă.

Implanturile dentare sunt concepute pentru a arăta, simți și funcționa ca dinții naturali. Acestea oferă pacienților încrederea să zâmbească, să mănânce și să se angajeze în activități sociale, fără a-și face griji cu privire la aspectul lor sau în cazul în care protezele lor vor cădea.

2.     De lungă durată și de încredere.

Cu o îngrijire și o întreținere corespunzătoare, implanturile dentare durează atât timp cât restaurările convenționale pe dinți, însă cu rezultate previzibile.

3.     Rata mare de succes.

Implanturile dentare bine planificate și îngrijite oferă, în general, „rate de supraviețuire” comparabile sau mai bune decât alte opțiuni de înlocuire a dinților. Și, pe măsură ce tehnologia și tehnicile de implant se îmbunătățesc, la fel ar trebui să fie și rata lor de succes. Oamenii cu sănătate bună au șansele cele mai bune să beneficieze de implanturi dentare de succes.

4.      Capacitate îmbunătățită de a mânca și mesteca.

Implanturile dentare sunt ancorate în osul maxilarului la fel ca dinții naturali. În timp, acestea vor ajuta la păstrarea osului maxilarului și vor reduce semnificativ resorbția osoasă. Înlocuirea dinților lipsă cu implanturi dentare vă va permite să mestecați mai bine mâncarea și să vorbiți mai clar.

5.     Caracteristici faciale și osoase îmbunătățite.

Implanturile dentare păstrează țesutul natural al dinților prin evitarea necesității tăierii dinților adiacenți pentru lucrările de punți dentare convenționale. De asemenea, vor prezerva oasele și vor reduce semnificativ resorbția osoasă și deteriorarea dinților care, de obicei, duc la pierderea înălțimii maxilarului.

Implanturile dentare ajută, de asemenea, la restaurarea structurii maxilare, deoarece reduc încărcătura de pe structurile orale rămase și păstrează țesutul dinților naturali.

Datorită tuturor acestor avantaje, implanturile dentare oferă o valoare excelentă pe termen lung și pot reprezenta o investiție grozavă în sănătatea orală a oricărei persoane.

Programați-vă la consultație cu unul dintre specialiștii noștri în implantologie pentru a vă restabili zâmbetul și încrederea!